Lagerweij Eieren en boerderijwinkel

Lagerweij Eieren en boerderijwinkel

Lagerweij Eieren is een pluimveebedrijf met eierhandel gevestigd in de Betuwe. De kippen scharrelen vrij rond in stallen die voldoen aan de maximale eisen voor het welzijn van scharrelkippen. Want een kip die lekker in zijn vel zit, produceert een lekker ei! En deze eieren weten vaak dezelfde dag de weg naar de klant te vinden.

Adres

Rijksstraatweg 61c

4197 RL Buurmalsen

Passie voor kippen

Het pluimveebedrijf heeft een Beter Leven en IKB keurmerk. Door korte lijnen en rechtstreekse handel wordt er goed toezicht gehouden op het hele traject, van de kip tot aan de consument, zodat deze een uniek, vers en verantwoord ei koopt. De scharreleieren zijn niet voor niets de lekkerste eieren uit de Betuwe. Ze zijn ontstaan door jarenlange ervaring en een passie voor het houden van kippen. En dat proef je!

Producten uit de regio

Naast eieren verkoopt Lagerweij verschillende streekproducten, zoals jam, groente, fruit en Betuwse Scharrelroom. Deze ambachtelijke producten worden rechtstreeks bij telers uit de omgeving gekocht. Hierdoor kan Lagerweij een breed assortiment ambachtelijke producten aanbieden. Extra bijzonder aan de winkel is dat je door de glazen wand de kippen kunt zien scharrelen, uniek in de regio.

Langskomen

Bij Lagerweij streven ze naar een constante kwaliteit tegen een eerlijke prijs en dat alles zo vers mogelijk is. Benieuwd naar het assortiment? Ga zelf eens langs en bekijk alle producten in de boerderijwinkel, waar je tevens kunt genieten van een (gratis) kopje koffie of thee met ambachtelijke lekkernijen in de koffiehoek!

Openingstijden boerderijwinkel

Maandag t/m zaterdag: 09.00 – 18.00 uur

Ga naar lagerweijeieren.nl voor meer informatie.
Of neem contact op via deze pagina.