Koken is Liefde

Koken is Liefde

Stel: je wilt een heerlijk diner met familie, een romantisch etentje met je lief of een gezellig feestje met vrienden. Lekker, duurzaam en lokaal eten: iets dat vegetarisch én speciaal is! Maar je hebt geen zin om te koken. Herkenbaar?

Adres

Drentesingel 6

6835 HJ Arnhem

Liefdevol eten

Jolanda Vos is de vrouw achter Koken is Liefde. Ze heeft een echte passie voor de natuur, groente en (veganistisch) koken! Deze passie wil zij graag delen met iedereen die daar ook interesse in heeft, en daaruit is Koken is Liefde geboren.

Als vegetarisch en vegan kok neemt Jolanda al jouw werk uit handen. Jullie bespreken samen wat de wensen en mogelijkheden zijn en vervolgens gaat Jolanda aan het werk. Met haar cateringservice maakt ze het eten klaar en brengt het naar je toe. Ze tovert de heerlijkste gerechten op tafel!

Wat Kookt Jolanda?

Lokaal, lekker, duurzaam maar vooral vegetarisch eten. Dat is wat Jolanda voor jou verzorgt.

”Het heeft mijn voorkeur om zoveel mogelijk te werken met producten van het seizoen, liefst van zo dichtbij mogelijk. Mijn leveranciers bevinden zich vooral in Arnhem en de directe omgeving.”

Jolande maakt lunch, diner of een high tea voor groepen van 2 tot 40 personen. Ook kun je een workshop vegetarisch of veganistisch koken bij haar boeken.

Contact

Voor meer informatie over Jolanda Vos en haar gerechten, bezoek haar website op Koken-is-Liefde.nl
Boeken op afspraak.

Telefoon/ WhatsApp:

06-46 55 14 75

E-mail:

info@koken-is-liefde.nl

Adres:

Drentesingel 6
6835 HJ  Arnhem
(bezoek op afspraak)