Kaasboerderij Vrede-Oord

Kaasboerderij Vrede-Oord

Kaasboerderij Vrede-Oord is een biologische kaasboerderij, die sinds 2014 kaas maakt van de melk van de 70 aanwezige koeien.

Adres

Van Teylingenweg 174

3471 GK Kamerik

De kaas

De kazen van Vrede-Oord zijn Wilde Weide Kazen. In de winkel is een ruim assortiment aan kazen, waaronder Jong belegen, Oude kazen, Komijnekaas, Ui- knoflook kaas en nog veel meer andere kazen die hier te vinden zijn. Niet alle kazen zijn van kaasboerderij Vrede-Oord zelf, maar alle kazen zijn gegarandeerd op een volledig biologische wijze gemaakt.

Boerderijwinkel

In de boerderijwinkel worden alle kazen en vlees verkocht die op de website staan. Naast de boerderijwinkel verkoopt Vrede-Oord hun biologische producten ook op de biologische markt in Weesp en op de Ambachtsmarkt in Amsterdam Noord!

De boerderij

Rond 1997 is het melkveebedrijf overgestapt naar het maken van kaas en melk door biologische middelen en methoden te hanteren. Dit is goed, want biologische melk brengt je dichter bij de natuur en biologisch boeren is gezonder voor de koeien. Dit is dan ook de insteek van kaasboerderij Vrede-Oord.

De koeien die gebruikt worden om de kaas te maken lopen zo veel mogelijk buiten. Als het te nat of te warm is kunnen de koeien beschutting zoeken in de stal waar ze van alle gemakken zijn voorzien.

Openingstijden en verkooppunten

Boerderij

IedereĀ zaterdag is vanĀ 08:30 tot 13:00 de biologische kaaswinkel aan huis geopend. Voor speciale wensen of wilt u een andere tijd langs komen, neem dan gerust contact op.

Biologische markt Weesp

Van 9:00 t/m 15:30

Ambachtsmarkt Amsterdam Noord

Van 9:00 t/m 16:00

Mocht je vragen hebben, dan kan je ze gerust stellen via e-mail, het contactformulier op de website of per telefoon op 06-29333077