Jungle Café & Catering

Jungle Café & Catering

Jungle Café & Catering is een koffiebar, lunchroom en catering in Eindhoven. Je kunt hier even lekker ontsnappen aan de drukte en genieten van duurzame en veganistische lekkernijen.

Adres

Edisonstraat 21

5621 HJ Eindhoven

Filosofie en familiecafé

Jungle Café en Catering is ontstaan toen Zohra en Niels een lange reis maakten door Zuidoost-Azië. Het was niet alleen prachtig, fijn en mooi, maar ook een enorme wake-up call. Onze planeet is toe aan wat liefde en daar willen zij met Jungle hun steentje aan bijdragen!

Alles bij Jungle wordt gemaakt met aandacht en liefde voor hun gasten maar ook voor onze aarde én de dieren die er op leven. Daarnaast gaan ze voedselverspilling waar het kan tegen en proberen ze plastic zo veel mogelijk te mijden.

Jungle Café

Jungle is een plek waar iedereen welkom is. Je kunt het misschien wel het beste omschrijven als een familiecafé. Met fijne speelhoeken voor de kleintjes, een lange tafel voor grotere groepen of juist een intiem tafeltje als je met z’n tweetjes komt lunchen. Het is een plek om gewoon even te ‘zijn’. Kom tot rust, voer goede gesprekken onder het genot van een lekker kopje koffie. Of eet een van de lekkere ontbijt- of lunchgerechten die op de menukaart staan.

Bij Jungle proberen ze zoveel mogelijk de aarde en haar welzijn in hun achterhoofd te houden. Daarom drink je je cappuccino’s bij hen met havermelk, is al het eten op de menukaart 100% plantaardig en werken ze samen met toffe duurzame bedrijven.

Catering

Ben je op zoek naar een gezonde bedrijfslunch, borrelhapjes voor op je verjaardagsfeestje, een georganiseerde babyshower of misschien wel een uitgebreid bruiloftsdiner? Ook dan zit je hier goed! Bij Jungle cateren ze kleinschalig, helemaal plantaardig en zo veel mogelijk lokaal en met producten uit het seizoen.

Contact

Edisonstraat 21
5621 HJ Eindhoven

hallo@junglecafecatering.nl
Tel: 040-8453577

Openingstijden

Woe t/m vr: 09.00 – 16.30 uur.
Za en zo: 09.30 – 16.30 uur.

Kijk voor meer informatie op www.junglecafecatering.nl.