IJsboerderij IJscowd

IJsboerderij IJscowd

Bij ijsboerderij IJscowd in Hattem kun je het hele jaar terecht voor heerlijk ambachtelijk roomijs en mooie streekproducten. Voor het maken van ijs gebruikt IJscowd de verse melk van haar koeien op de boerderij. En dat proef je!

Adres

Hilsdijk 100

8051 KE Hattem

IJsboerderij

Op de ijsboerderij in Hattem wordt heerlijk ambachtelijk roomijs gemaakt van de verse melk van eigen koeien. Je hebt het hele jaar door keuze uit verschillende soorten ijs. Daarnaast maakt IJscowd ijsgebak dat je op het gezellige boerderijterras kunt bestellen met een kop koffie of thee. Ook maken ze ijstaarten voor bijvoorbeeld de feestdagen, verjaardagen of ander feesten.

Boerderijwinkel

In de boerderijwinkel verkoopt IJscowd haar ambachtelijke ijs en andere eigen producten, zoals boerenzuivel en boerenkaas. Daarnaast worden er in de winkel tal van producten uit de regio verkocht, denk aan zuivel, sappen, jam en meel- en bakproducten. Door het diverse aanbod aan streekproducten kun je voor iedere gelegenheid een pakket of cadeau vinden.

Boerderijterras

Op het gezellige boerderijterras kun je lekker uitrusten tijdens een fietstocht. Je kunt hier genieten van een kopje verse koffie met een stukje ijsgebak, een ijsje op een hoorntje of een heerlijke zomerse ijscoupe. In de stal kun je een kijkje nemen bij de 80 roodbonte melkkoeien. Kinderen kunnen vol op spelen op het erf.

Openingstijden

mei – oktober
ma t/m do: 10.30 – 18.00
vr & za: 9.00 – 18.00
zondag gesloten
in de zomervakantie tot 20.00 uur

oktober – mei
ma, woe, do: 10.30 – 17.30
vr & za: 9.00 – 17.30 uur
zondag gesloten

Meer weten?

Ga dan naar ijscowd.nl