Hop en Grut

Hop en Grut

Groenten en fruit voor eigen gebruik en voor het gebruik van mensen die meehelpen op de boerderij. Zoals de Woofers en couchsurfers die langskomen bij Hop en Grut.

Adres

Lammertsweg 9

9541 XD Vlagtwedde

Hop en Grut

Arthur en Benedetta zijn de drijvende kracht achter de kleine boerderij met enkele tuinen. Ze hebben er kippen, een stel schapen, katten en honden. Het werk op de boerderij gebeurd op een organische manier, waarbij er wordt geƫxperimenteerd met biodynamische methoden.

Stichting Keurmerk Streekproduct Westerwolde voorziet – als onafhankelijke organisatie – Westerwoldse producten, diensten en kunst van een keurmerk. Het kwaliteitsoordeel dat hiermee wordt afgegeven, wordt bevestigd d.m.v. een certificaat dat door de stichting wordt uitgereikt aan de producent. Alleen dit certificaat geeft producenten het recht om het keurmerk voor gecertificeerde producten te voeren en het keurmerklogo in hun reclame op te nemen.

Verse producten in glas

Hop en Grut biedt diverse lekkere producten die worden verkocht in glas. Hierbij kan je denken aan jam, gelei en sauzen, maar ook aan sappen, Westerwoldse bietjes, soepen, ingelegde groenten, stoofperen en nog veel meer hartige en zoete producten. Al naar gelang het seizoen en de al dan niet succesvolle oogst. Zo produceren zij in samenwerking met de natuur de lekkerste producten voor in de omgeving.

Contact

Lammertsweg 9
9541 XD Vlagtwedde

hopengrut@xs4all.nl
Tel: 0599 35 45 43

Meer informatie vind je op de website van het Keurmerk Streekproduct Westerwolde.