Honingonline.nl

Honingonline.nl

HONINGonline.nl is een online winkel waar je echte honing van de imker kunt kopen! De Nederlandse honing is afkomstig uit hun eigen imkerij, De Valksche Bijenhof. Met onze bijenvolken overal in Nederlandse natuurgebieden geplaatst zijn, wordt lekker pure honing gemaakt. Je kunt ook de winkel bezoeken in Kootwijkerbroek.

Adres

Harskamperweg 1

3774 JN Kootwijkerbroek

Imkerij De Valksche Bijenhof vind je op de Veluwe, op de rand van de Gelderse Vallei. Deze imkerij is in 2008 gestart door imker Gerard. Het begon allemaal met 1 bijenkast, inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een professioneel bedrijf met 7 medewerkers. En dat ene bijenvolk zijn er inmiddels ca. 500 geworden!

 

De kracht van de imkerij & online honingwinkel

De Nederlandse honing koop je rechtstreeks uit de eigen imkerij. Doordat het hele proces van honing maken in eigen beheer wordt gedaan, weet je zeker dat van de honing  zowel de kwaliteit als de smaak 100% in orde zijn!

Naast de vele honingsoorten die de eigen bijen maken, zijn er steeds vaker klanten die op zoek zijn naar honingsoorten zoals acaciahoning, lavendelhoning, tijmhoning, enz. Helaas komen die bomen en planten in Nederland niet voldoende voor om deze honing door onze eigen bijen te laten verzamelen.

Daarom zijn er betrouwbare leveranciers in het buitenland gezocht die deze honingsoorten wel kunnen leveren. Deze honing heeft dezelfde kwaliteit als de Nederlandse honing. De imkers die deze honingsoorten maken komen vooral uit Spanje, Portugal, Griekenland, Bulgarije, Hongarije en Slovenië.

In het assortiment zijn meer 50 verschillende honingvarianten te vinden.

Ook andere producten

De winkel verkoopt ook producten als propolis, bijenpollen, waskaarsen, boenwas, honingwijn en Royal Jelly.

 

Producten online bestellen

HONINGonline.nl

Bezoek de winkel

Harskamperweg 1
3774 JN Kootwijkerbroek
0318 – 742658
info@honingonline.nl

Openingstijden:
ma – vr 09:00 – 17:30
za 09:30 – 17:00
Zondag gesloten