Het Rijk van de Keizer

Het Rijk van de Keizer

Het Rijk van de Keizer is een evenementenlocatie in Amsterdam waar je kunt eten, vergaderen, trouwen en feesten op een mooie historische plek. Geniet van een hapje en een drankje terwijl je tot rust komt in deze prachtige omgeving of boek deze locatie voor jouw volgende evenement.

Adres

Joris van den Berghweg 109

1067 HP Amsterdam

Het Rijk van de Keizer

Het Rijk van de Keizer is een creatieve evenementenlocatie waar je kunt vergaderen, trouwen en feesten. Je bevindt je hier in een oase van rust en ruimte met een historische achtergrond. Op het terrein staan namelijk twee oude gebouwen, E en F. Beiden hebben een unieke uitstraling en maakten vroeger deel uit van de Stelling van Amsterdam, een verdedigingslinie van 135 km lang die is aangelegd tussen 1880 en 1920. Tussen de twee bouwwerken is de entree met een prachtige bloeiende binnenplaats die met liefde wordt onderhouden.

Het Rijk van de Keizer is te boeken voor diverse evenementen. Zo kan je op deze inspirerende locatie vergaderingen houden, waarbij er wordt gezorgd voor een passende catering. Ook kan je er terecht voor zowel een particulier als een zakelijk feestje. Intiem, groots, ingetogen of toch uitbundig, ze zorgen voor een bruisend feest op maat! Trouwerijen behoren tevens tot de mogelijkheden. Je kunt trouwen op een historische locatie, toosten en borrelen in de binnentuin, dineren in het rustieke wachtershuis en tot slot dansen in de industriƫle feestzaal. Het klinkt bijna als een sprookje!

Moestuin en keuken

Bij het Rijk van de Keizer kan je tevens een lekker hapje eten. Ze werken er namelijk met biologische producten en groenten uit hun eigen moestuin en uit de regio. Deze producten worden gebruikt voor de bereiding van heerlijke ambachtelijke gerechten waarvan kan worden genoten via de catering bij een evenement op locatie, maar ook op het kleurrijke Cantina terrasje. Je kunt hier terecht voor heerlijke koffie, huisgemaakte taarten, lekkere lunches, een borrel met hapjes of een high tea.

Je kunt bij het Rijk van de Keizer tevens een keer per maand op de zondag aanschuiven voor een verrassend 4 gangen diner met smakelijke en theatrale gerechten op de restaurantavond. Je kunt dan genieten van alle lekkere en bijzondere gerechten die zijn bereid met lokale en biologische ingrediƫnten. Daarbij is een deel van of zelfs het gehele diner aan te passen naar volledig vegetarisch of veganistisch!

Contact

Joris van den Berghweg 109
1067 HP Amsterdam

info@hetrijkvandekeizer.nl
Tel: 020 497 75 06

Openingstijden terras

Vr t/m zo: 11.00 – 16.00 uur.

Meer informatie vind je op www.hetrijkvandekeizer.nl.