Het Heerlijke Land

Het Heerlijke Land

Het Heerlijke Land is een zelfoogstmoestuin aan de rand van Nijmegen. Met een jaarabonnement kun je van mei tot en met november heerlijke onbespoten, natuurinclusief geteelde groenten, kruiden en kleinfruit plukken, vers van het land.

Adres

Sint Jacobsweg 13A

6581KM Malden

Smaakvolle groenten en kruiden

Op Het Heerlijke Land telen de tuinders Vera en Fernande zo’n 100 verschillende groenten en een grote diversiteit aan bekende en minder bekende kruiden. Zij verbouwen met liefde de groenten voor je, dus als je een oogstabonnement hebt, hoeft je verse groenten enkel zelf van het land te halen. En dat is geen straf, op deze bijzondere plek. Het is ook mogelijk om als vrijwilliger mee te werken op de tuin.

Een tuin vol leven

Fernande en Vera werken mét de natuur, vanuit de ideeën van de agro-ecologie en regeneratieve landbouw: het leven staat centraal, in de bodem, op de tuin, én om de tuin. Ze streven naar mooie groenten in een mooi landschap, met veel bloemen en landschapselementen voor biodiversiteit. Ze willen de tuin toegankelijk maken, zodat iedereen van de mooie groenten genieten. Het werken met solidaire betaling draagt hier aan bij. Zoals Fernande zegt: “Als ik mensen van totaal verschillende achtergronden op de tuin elkaar zie helpen bij het oogsten, en recepten hoor uitdelen over vergeten groenten… daar word ik blij van!”

Contact

Openingstijden voor oogstdeelnemers: van mei t/m november, woensdag t/m zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur. Geen oogstdeelnemer maar wel interesse om langs te komen? Mail ons dan of kijk op de website voor alle activiteiten.

www.hetheerlijkeland.nl
hetheerlijkeland@gmail.com
Instagram Het Heerlijke Land