Het Betuws Wijndomein

Het Betuws Wijndomein

In het mooie Betuwse landschap vind je de wijngaarden van het Betuws Wijndomein. Sinds 2004 wordt er op deze wijngaard ambachtelijk, duurzaam en natuur-inclusief gewerkt met respect voor mens en dier.

Adres

Burensewal 5

4117 GC Erichem

De wijngaard

Het Betuws Wijndomein, gerund door Diederik en Arina, maakt Nederlandse wijn in de Betuwe. Met behulp van speciale druivenrassen worden kwalitatief hoogwaardige Nederlandse wijnen gemaakt. Dit is ook terug te zien in het feit dat de wijnen van het Betuws Wijndomein diverse medailles hebben behaald op zowel nationale als internationale concoursen. Hier zijn ze dan ook erg trots op!

Naast de medailles mag de wijngaard ook trots zijn op de plek die het heeft weten te veroveren in het Nederlandse wijnlandschap. Ons land kent namelijk maar liefst 350 hectare wijnbouw, verdeeld over ongeveer 175 wijngaarden, en het Betuws Wijndomein is met maar liefst 7 hectare (ruim 21.500 stokken) een van de grootste wijngaarden van Nederland.

De wijn

Het Betuws wijndomein heeft verschillende witte wijnen, rode wijnen, mousserende parelwijnen, en speciale signatuur wijnen van de wijnmaker. Alle wijnen worden op een duurzame manier gemaakt op de wijngaard in Erichem. Deze wijnen zijn, naast cider, verjus, en diverse digestieven, te koop op het wijndomein zelf. Je bent dan ook van harte welkom om bestellingen daar op te komen halen, zowel binnen de openingstijden als daarbuiten. Ben je niet in de buurt? Dan kan je de wijn ook online en bij andere verkooppunten in de buurt krijgen. Daarnaast is de wijn ook te vinden in enkele wijnbars en restaurants.

Activiteiten

Houd je van wijn en ben je op zoek naar een leuk uitje? Bekijk dan eens alle mogelijkheden om dit op de wijngaard te organiseren. Bij het Betuws Wijndomein kan je onder andere picknicken, vergaderen, een workshop volgen, en een rondleiding krijgen door de wijngaard.

Contact

Burensewal 5
4117 GC Erichem

Tel: 06 -21392901/06-42107112
info@betuwswijndomein.nl

Openingstijden wijngaardwinkel

Vrijdag en zaterdag van 13.00 tot 17.00 uur.

Kijk voor meer informatie op de website.