Herenboeren Wenumseveld

Herenboeren Wenumseveld

Verse groenten en fruit zonder verleden als wereldreiziger. Mals vlees van scharrelvarkens en Hereford-runderen. Kippen die de vrijheid genieten, eieren leggen, en nuttig zijn omdat ze steeds weer een nieuw stukje grond kunnen omploegen. En dat in samenwerking met lokale bewoners. Dat is het concept van Herenboeren Wenumseveld!

Adres

Wenumseveldweg 99

7345 DE Wenum-Wiesel Wenum-Wiesel

Duurzaam

Wij zijn een goed georganiseerde boerderij, waar puur en eerlijk voedsel wordt geproduceerd: groenten, aardappelen, fruit, eieren, rund- en varkensvlees. Alles van een hoge kwaliteit en voor een prijs die vergelijkbaar is met die van de supermarkt. Het is een plek waar het goed toeven is voor mens en dier.

We zoeken naar de draagkracht van de bodem voor voedselproductie, uitgaande van een gezonde bodem in een gezond landschap. Het gebruik van middelen wordt hierbij zoveel mogelijk voorkomen. En mocht het noodzakelijk zijn, dan gebruiken we bestrijdingsmiddelen die in de biologische landbouw zijn toegestaan.

 

Herenboerderij

Een Herenboerderij is een kleinschalig coöperatief gemengd boerenbedrijf. 230 gezinnen zijn lid van de coöperatie Herenboeren Wenumseveld en produceren samen, lokaal duurzaam voedsel. Verschillende werkgroepen zorgen voor de organisatie en twee boeren zijn verantwoordelijk voor het werk op de boerderij.

Lid worden?

Er is regelmatig plaats voor nieuwe leden. Op dit moment hanteren wij een wachtlijst, maar informeer naar de mogelijkheden en boek een rondleiding op onze boerderij! Ook bij de Groote Modderkolk in Loenen is plaats voor nieuwe leden.

Contact

Herenboeren Wenumseveld
Wenumseveldweg 99
7345 DE Wenum Wiesel

wenumseveld@herenboeren.nl

Ben je enthousiast geworden? Neem vooral contact met ons op via de mail.