Geertje’s Hoeve – Haarzuilens

Geertje's Hoeve - Haarzuilens

Geertje’s Hoeve maakt het boerenleven toegankelijk voor jong en oud. De boerderij met geiten en varkens, eigen kaasmakerij, boerderijwinkel en lunchrestaurant maken een bezoekje zeker de moeite waard!

Adres

Thematerweg 5

3455 SM Haarzuilens

De boerderij

Op de boerderij lopen veel dieren. De geiten zijn hier oververtegenwoordigd om hun heerlijke melk te geven. Als het mooi weer is kunnen ze lekker buiten grazen en als het regent of koud is kunnen ze naar binnen. De geitjes zijn ook verantwoordelijk voor kaas en andere producten die verkocht worden in het winkeltje.

De geitjes en varkentjes krijgen naast gras en wei erg speciale voeding, namelijk bierbostel! Dit is een product dat een bijproduct is bij het bierbrouwen. Het bier, waar dus indirect ook de dieren mee gevoerd worden, is te koop op het terras van Geertjeshoeve.

Bij Geertje’s hoeve wordt voor dit alles gebruikt gemaakt van de natuurlijke kringloop. Dit doen ze door de mest te gebruiken voor het voeden van de grond, zodat de grond vruchtbaar blijft.

De winkel

In de boerderijwinkel worden veel ambachtelijke producten verkocht, waaronder dus bier, melk en kaas. Daarnaast hebben ze een mooi assortiment natuurzuiver vlees van de koe, kip, varken en geit. Vlees met smaak waar ze een goed gevoel bij hebben. Duurzaam, diervriendelijk, ambachtelijk, kwalitatief en regionaal, dat zijn de kernwaarden van het vlees.

Ook andere leveranciers worden ondersteund door in het winkeltje producten te verkopen van kleinschalige aanbieders. Soms zijn dit biologische initiatieven en andere keren zijn dit regionale leveranciers. Van broodbakmix tot de lekkerste ambachtelijke Callebaut Chocolade. Er is altijd een verassend element te koop in de boerderijwinkel!

Contact

Thematerweg 5
3455 SM Haarzuilens

anne@geertjeshoeve.nl
Tel: 030-677 5053

Openingstijden

Woe t/m za: 10.00 – 17.00 uur.
Zo: 11.00 – 17.00 uur.
Ma en di: gesloten, tijdens alle schoolvakanties open: 10.00 tot 17.00 uur.

Ga voor meer informatie naar www.geertjeshoeve.nl.