Food for Good

Food for Good

Vrijwilligerstuin Food for Good.

Adres

Vreugdenhillaan 48

3526 ZA Utrecht

Tuinieren met passie

Food for Good is een organisatie waarin iedereen kan helpen met tuinieren en de groei van mensen centraal staat.

Bij Food for Good gaat het niet alleen om het tuinieren an sich. Het gaat ook om het tot rust komen en het loslaten van het drukke leven naast het tuinieren. Naast het werken in de tuin kunnen mensen ook andere hobbies en passies verwezelijken bij Food for Good. Zo gebruikt Jasper koffieprut om oesterzwammen op te kweken. Hij heeft hier zijn eigen plek met klimaatkasten voor waar de oesterzwammen kunnen groeien.

Ook Hamid is bezig om zijn hobby en passie werkelijkheid te maken. Hij wil Imker worden en zorgt bij Food for Good voor de bijen die op hun beurt de planten in de tuin bestuiven.

Bekijk deze verhalen in hun eigen woorden op de website van Food for Good.

De mogelijkheden

Naast de activiteiten van de vrijwilligers is er ook ruimte voor bedrijfsuitjes en activiteiten.

Voor vergaderingen kun je het tuinhuis, de kas met terras en andere ruimtes op de tuin en in het bos huren. De ruimtes zijn geschikt voor trainingen, samenwerking, ontspanning en teambuilding. Daarbij verzorgt Food for Good lunches, diners en borrels met zoveel mogelijk van hun eigen gekweekte producten.

Wil jij ook ervaring opdoen op het gebied van tuinieren, telen, klusser, activiteitenbegeleider, administratie, horeca of andere werkervaringsvelden?  Klik hier voor meer informatie of neem contact op met Food for Good door middel van de onderstaande gegevens.

Contact

Heb je vragen over het huren van de faciliteiten, ben je benieuwd naar de tuin of heb je vragen over andere mogelijkheden?

Kom gerust langs bij Food for Good in Park Transwijk op de Vreugdenhillaan 48, 3526 ZA in Utrecht. Kijk vooraf voor de openingstijden op de website.

Mocht je niet in de gelegenheid zijn om langs te komen dan kun de Initiator Bedrijfsleider Hans altijd een e-mail sturen of bellen op (06) 46085363.