Focus Foodbar – Veganistisch restaurant

Focus Foodbar - Veganistisch restaurant

In het Dwaalgebied van Tilburg vind je Focus Foodbar. Bij Focus Foodbar staat goed eten en drinken centraal, waarbij enkel gebruikt wordt gemaakt van plantaardige en verse ingrediënten.

Adres

Heuvelstraat 122

5038 AH Tilburg

Focus Foodbar

Eigenaresse Bregje opende in de zomer van 2019 Focus Foodbar. Ze heeft zelf veel ervaring opgedaan in de horeca en kwam met het idee om zelf een restaurant te gaan beginnen. De crowdfunding voor haar restaurant was een groot succes, want veganistische restaurants in Tilburg zijn op één hand te tellen.

Duurzaamheid

Focus Foodbar besteedt veel aandacht aan kwaliteit, versheid en de herkomst van producten. Het eten wordt zoveel mogelijk huisgemaakt, waarbij het proces van de selectie van producten tot restafval een belangrijke rol speelt. Verspilling van voedsel zal zo veel mogelijk worden tegengegaan. Duurzaamheid staat dus hoog in het vaandel.

Echt niet moeilijk

Bij Focus Foodbar sta je versteld van de hoeveelheid keuzes op de menukaart en wat je dus allemaal kunt maken met 100% plantaardige ingrediënten. Ga je voor de groentekroketten, boerenomelet zonder ei, tosti met mozzarella (nozerella) of voor de welbekende Beyond Meat Burger? Vegan eten hoeft niet moeilijk te zijn. Bregje wil vooral laten zien dat dierlijke producten niet nodig zijn om een lekkere maaltijd op tafel te zetten.

Reserveren of bestellen

Heb je binnenkort een barbecue gepland staan? Ga eens voor tempeh-sate, gepofte zoete aardappel en een falafel burger. Ook kun je op reservering genieten van een plantbased high-tea met diverse hartige en zoete lekkernijen en onbeperkt biologische thee. Voor meer informatie kun je contact opnemen of even langsgaan in de winkel. Eten meenemen voor thuis of bestellen (via Thuisbezorgd) is ook mogelijk.

Contact

Heuvelstraat 122
5038 AH Tilburg

info@focusfoodbar.com
Tel: 0623981025

Openingstijden

Di, woe en zo: 12.00 – 21.30 uur.
Do t/m za: 12.00 – 22.00 uur.

Kijk voor meer informatie op www.focusfoodbar.com