Fluitekruid – Biologische winkel

Fluitekruid - Biologische winkel

In 1998 is Annemiek haar winkel Fluitekruid in Winsum begonnen, een winkel voor biologische levensmiddelen en aanverwanten. Sinds 4 april 2019 is de winkel gehuisvest aan de Hoofdstraat Winsum 4 in een rijksmonument uit 1907 (voormalig gemeentehuis). Het pand is van binnen en buiten grondig gerenoveerd met respect voor onder andere de oorspronkelijke kleuren.

Adres

Hoofdstraat Winsum 4

9951 AB Winsum

Fluitekruid

Annemiek van der Steen is sinds kort eigenaresse van het net gerestaureerde pand aan de Hoofdstraat Winsum. In het najaar van 2020, net toen Winsum was uitgeroepen tot mooiste dorp van Nederland, stond het oude gemeentehuis uit 1907 in de steigers. In de eerste week van november is de laatste hand gelegd aan de restauratie.

Het pand schittert tegenwoordig weer in de originele kleuren en het stralende resultaat mag er wezen! Na veel schilderwerk, metsel- en voegwerk, betonreparatie en timmerwerkzaamheden is het cadeautje aan Winsum nu uitgepakt en zichtbaar voor iedereen. Het gebouw is te bezichtigen op open monumentendagen voor publiek.

Het assortiment

De winkel biedt het grootste assortiment in biologische producten boven Groningen! Er is een uitgebreide keuze aan biologische levensmiddelen, persoonlijke verzorging, delicatessen, vitaminen en mineralen (o.a. Solgar), biologische groenten- en plantenzaden van de Bolster, biologische tuinaarde en tuinmest. Ook is er biologisch honden- en kattenvoer te koop. Uiteraard zijn er de groente- en fruittassen van Odin. Vanaf medio april tot augustus zijn er ook biologisch geteelde kruiden- en groenteplanten te koop.

Contact

Hoofdstraat Winsum 4
9951 AB Winsum

kantoor@fluitekruid.com
Tel: 0595 441 000

Openingstijden

Ma: 11.00 – 18.00 uur.
Di t/m do: 08.30 – 18.00 uur.
Vrij: 08.30 – 20.00 uur.
Za: 08.30 – 17.00 uur.

Ga voor meer informatie naar www.fluitekruid.com.