Ekoplaza Nieuwe Ebbingestraat

Ekoplaza Nieuwe Ebbingestraat

Ekoplaza wil dat iedereen kan genieten van een gezonde, biologische leefstijl. Daarom bieden ze goede producten voor een eerlijke prijs. Je kunt ervan op aan dat al hun producten 100% biologisch gecontroleerd zijn en ze bieden de boeren, telers en producenten hiervoor een goede prijs.

Adres

Nieuwe Ebbingestraat 49-51

9712 NE Groningen

Over Ekoplaza

Ekoplaza staat voor biologisch. Het is een biologische supermarktketen en wil jou ondersteunen in een gezonde, biologische leefstijl. Ze geloven dat de bodem de basis van alles is. Als we de aarde goed behandelen, levert deze gezonde, smakelijke producten op. Vol voedingsstoffen en rijk aan smaak. Deze producten vind je in hun winkels, zonder synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen of conserveringsmiddelen. Voedsel zoals het bedoeld is.

De producten

Zoals alle Ekoplaza winkels heeft ook de Ekoplaza aan de Nieuwe Ebbingestraat in Groningen een breed assortiment aan biologische producten. Je vindt hier dan ook al je boodschappen. Van groente en fruit tot zuivel, koekjes en huishoudartikelen. Alles bij elkaar in één winkel.

Ze willen bij Ekoplaze dat iedereen kan genieten van een gezonde, biologische leefstijl. Daarom bieden ze goede producten voor een eerlijke prijs. Je kunt ervan op aan dat alle producten 100% biologische gecontroleerd zijn en ze bieden de boeren, telers en producenten hiervoor een goede prijs. Zodat zij in staat zijn de vertrouwde kwaliteit te leveren.

Contact

Nieuwe Ebbingestraat 49-51
9712 NE Groningen

info@ekoplazagroningen.nl
Tel: 050-3122355

Openingstijden

Ma t/m vr: 08.30 – 18.00 uur.
Za: 08.30 – 17.00 uur.

Ga voor meer informatie naar de website van Ekoplaza.