EKONOOM Online Biologische Supermarkt

EKONOOM Online Biologische Supermarkt

Vanuit je luie stoel en op een moment dat het jou het best uitkomt, doe je bij EKONOOM je online boodschappen. Je vindt in de webwinkel een breed assortiment aan verse producten: groenten, fruit, zuivel, vlees, vleesvervangers en nog veel meer. Maar dat is niet het enige!

Adres

Noordwolderweg 9

9784 TA Noordwolde

Hoe het is begonnen

In 2001 is Peter Kampen gestart met EKONOOM. De onderneming werkt vanuit een oude Groninger boerderij. Ze bezorgen van hieruit tassen met groenten en fruit in de provincie Groningen en Drenthe. Al deze producten kan je vinden in de webwinkel. Je vind hier een breed assortiment aan verse producten, waaronder fruit, zuivel en vlees. Daarnaast bieden ze meer dan 1000 kruideniersartikelen (van luiers tot pindakaas en van rode wijn tot pastasaus) in voordelige groot verpakkingen.

Nu is EKONOOM een online biologische supermarkt met meer dan 2500 artikelen die gekoeld worden bezorgd. Peter werkt hiervoor samen met een enthousiast team van 14 toegewijde medewerkers.

Duurzame webwinkel

EKONOOM is een duurzame webwinkel. Zodra ze jouw bestelling gaan leveren, worden alle producten vers aangevoerd. Veelal direct van de biologische boer in Noord-Nederland. Zo garanderen ze topkwaliteit én voorkomen ze voedselverspilling. Ze kopen namelijk niet meer in dan er door de klanten in de online supermarkt is besteld.

Een nadeel van deze werkwijze is dat ze soms bepaalde artikelen niet op tijd binnen krijgen. In dat geval ontvang je een e-mail en halen ze dat artikel van je factuur. De kratten of de dozen waarin je bestelling wordt bezorgd, kunnen bij een volgende levering weer retour. Ze gebruiken ze graag opnieuw!

Contact

Noordwolderweg 9
9784 TA Noordwolde

peter@ekonoom.nl
Tel: 050 – 30 17 166

Bestellen kan gemakkelijk en snel via www.ekonoom.nl.