Dijk43

Dijk43

Adres

Krommedijk 43

7381 BT Klarenbeek

Van zaadje tot karbonaadje!

Alle varkens worden op de boerderij geboren. Zij worden met zorg grootgebracht op een manier waar varken en boer zich prettig bij voelen. Zo hebben de varkens veel ruimte, zowel buiten als binnen. De voeding voor de varkens wordt zoveel mogelijk uit de regio of van eigen land gehaald.

Op Dijk43 wordt op een duurzame en natuurlijke manier voedsel geproduceerd met volledige openheid naar de consument. We zijn een landbouwbedrijf dat door de zorgboerderij de voedselproductie dichter naar de mensen brengt.

Het resultaat van alle arbeid is een eerlijk en verantwoord product. Met passie, liefde en toewijding produceren we varkensvlees, waarbij duurzaamheid en diervriendelijkheid voorop staan.

Vlees van kop tot staart

Wij hebben diverse (h)eerlijk vleesproducten van ons eigen varken. Alle onderdelen van onze varken zijn los verkrijgbaar naast diverse worsten en de pakketten.

Het vlees wordt vacuüm verpakt, voorzien van etiketten met datum en dan in korte tijd diepgevroren. Het vlees is op -18 graden Celsius één jaar houdbaar. Handig om te weten; 5 kg past in een lade van een gemiddelde vrieskast.

Ook is er de mogelijkheid om speciale producten bij ons te bestellen, denk aan een speenbig, varken aan het spit of leuke geschenken. Neem hiervoor contact met ons op!

Onze producten kunt u via mail/telefoon/app of webshop bestellen. Dan kunt u de bestelling zelf halen of laten bezorgen.

Openingstijden

Wil je zien hoe jouw (h)eerlijke stukje vlees geproduceerd wordt? Kom vrijdag tussen 16.00 tot 18.00 uur of zaterdag tussen 10.00 tot 12.00 uur, tevens zijn er diverse worsten en vleesproducten te koop, je bent van harte welkom!

Contact

Dijk43

Krommedijk 43

7381 BT Klarenbeek

tel: 06 – 23 65 58 19

e-mail: eerlijkvlees@dijk43.nl

 

Kijk voor meer informatie op WWW.DIJK43.nl