De Zwammerij

De Zwammerij

Koffiedik is een ideale voedingsbodem voor schimmels. De Zwammerij van Harrie de Vries is al vanaf januari 2014 bezig om, heel praktisch en circulair, op dit voormalige afvalproduct oesterzwammen te kweken en daar heerlijke producten van te maken zoals de oesterzwambitterbal.

Adres

Wilsstraat 29

9731 MS Groningen

De Zwammerij

Harrie de Vries van Hoogeland Catering is in januari 2014 begonnen met De Zwammerij. Het begon in eerste instantie als een tentoonstelling over de verduurzaming op het Cibogaterrein. Het kweken van de oesterzwammen en het ontwikkelen van producten ging echter zo goed dat De Zwammerij een blijvend en duurzaam onderdeel van Hoogeland Catering is geworden!

Ze behalen hier 50 kg oesterzwammen per oogst, wat allemaal wordt verwerkt in heerlijke producten die op festivals, maar nu ook via de webshop te verkrijgen zijn.

Oesterzwam lekkernijen

De Zwammerij verkoopt verse oesterzwammen, Zwarma (reepjes oesterzwammen met 3 kleuren paprika, rode ui en shoarmakruiden, met een pittabroodje), diepgevroren oesterzwambitterballen, en oesterzwammen growkits.

Contact

Wilsstraat 29
9731 MS Groningen

harrie@hoogelandcatering.nl
Tel: 0625186848

Ga voor meer informatie naar www.hoogelandcatering.nl/de-zwammerij.