De Zoete Geest – Proef de natuur

De Zoete Geest - Proef de natuur

Evenementenlocatie en theetuin De Zoete Geest is een heerlijke plek in het prachtige Brabantse landschap waar rust en natuur samenkomen.

Adres

De Geest 4

5439 NJ Linden

Zomers genieten

De Zoete Geest is gehuisvest in een oude boerderij uit 1859. Deze is in ere hersteld, waarbij gebruik is gemaakt van oude bouwmaterialen. Het bevat diverse sfeervolle zalen. Zo is het oude bakhuis omgetoverd tot een ouderwets gezellig café met aangrenzend het terras en de theetuin. Van hieruit is er direct uitzicht op de Kraaijenbergse plassen. Als de (zeil)bootjes op de plas varen waan je je gegarandeerd op vakantie in het buitenland. Het is er volop genieten.

Bij De Zoete Geest kan je genieten van een heerlijk kopje koffie of thee met gebak, een zalige lunch, een high tea of een diner op afspraak. Ze serveren allerlei huisgemaakte lekkernijen die gemaakt zijn van producten uit eigen moestuin en van verschillende streekproducten.

Vergaderen of trouwen: het kan allemaal

Naast theehuis is De Zoete Geest ook een trouwlocatie. In de boerderij zijn er drie prachtige landelijke zalen: de Herbergzaal (60 m2), de Kroonzaal (100 m2) en de Tuinkamerzaal (35 m2). Achter de boerderij is er een voedselbosboomgaard, een biologische moestuin, vier bijenkassen, een wandelpad en een prieel van 5 meter doorsnede. Prachtig voor een landelijke bruiloft of een exclusief teamuitje met high tea.

Biodiversiteit

Op de locatie ontwikkelen ze een voedselbostuin en tuinieren ze volgens de permacultuur principes om de biodiversiteit te verhogen en een weelderige tuin vol bloemen te realiseren. In de periode van de herfst tot en met de lente zijn er rondleidingen, workshops en lezingen over de permacultuur, de natuur en creativiteit.

Contact

De Geest 4
5439 NJ Linden

Tel: 0640174029
info@zoetegeest.nl

Openingstijden: april t/m oktober

Maandag t/m zaterdag: op afspraak
Zondag: 11.00 tot 18.00 uur.

Overige data op afspraak.

Kijk voor meer informatie op www.zoetegeest.nl