De Wickevoorter stadsboeren

De Wickevoorter stadsboeren

Op de stadsboerderij van de Wickevoorter Stadsboeren vind je een zelfoogsttuin waar je diverse lekkere groentes kunt oogsten die op een duurzame manier geproduceerd zijn. Elke seizoen vind je er andere groentes, dus dat wordt zowel vers als gevarieerd eten!

Adres

Spieringweg (tegenover nummer 646)

2142 ED Cruquius

De Wickevoorter stadsboeren

Op de stadsboerderij van de Wickevoorter Stadsboeren worden uitsluitend producten geproduceerd op een duurzame manier. Dit betekent kleinschalig, biologisch en met respect voor de omgeving. De groenten kunnen door de klanten zelf geoogst worden in de zelfoogsttuin, maar er liggen ook altijd groenten klaar in de winkel voor de verkoop. Kippen, geiten en varkens nemen tevens een plek in op de stadsboerderij en leveren  eieren, kaas en vlees dat ook allemaal te verkrijgen is in de winkel. Ook vind je hier Wickevoorter jam. Zeker het proberen waard. Kom daarom snel eens langs!

Het assortiment

Het assortiment van de zelfoogsttuin is zo divers mogelijk. Ze willen samen met jou genieten van zoveel mogelijk verschillende soorten groente. Elke groente is lekker en heeft zijn eigen gezondheidsvoordelen. Daarbij oogst je bij de stadsboerderij natuurlijk met de seizoenen mee. Zo begin je in mei met onder andere sla en radijs, worden deze opgevolgd door boontjes en komkommers, en vervolgens komen uien, wortelen, courgettes en pompoenen. Met het aanbreken van de winter hebben ze onder andere spruitjes, boerenkool en veldsla. En dit zijn slechts enkele voorbeelden!

Je leest meer over de groentes in de zelfoogsttuin op de website.

Contact

Spieringweg tegenover nummer 646
2142 ED Cruquius

info@​dewickevoorter​stadsboeren.nl
Tel: 06-42 11 54 81

Openingstijden

Woe, vr en za: 10.00 – 16.00 uur.

Meer informatie vind je op www.dewickevoorterstadsboeren.nl.