De Waog – Bewust boeren in Limburg

De Waog - Bewust boeren in Limburg

Al ruim 35 jaar wordt er op Biologische Tuinderij 'de WAOG' in Neer op ecologische wijze een breed assortiment groenten en akkerbouwproducten geteeld. Deze producten vinden grotendeels hun weg rechtstreeks naar de consument. 'De WAOG' is daarmee het oudste biologische tuinbouwbedrijf in Limburg.

Adres

Dijk 2

6086 AM Neer

Van ouds

Het oudste biologische tuinbouwbedrijf in Limburg te worden was natuurlijk geen makkelijke weg. Vroeger moesten er veel uren worden gedraaid om de gewassen te laten groeien. De overgebleven tijd werd besteed aan het construeren van eigen machines voor in het veld. Onderhand is het een goed lopend bedrijf geworden met voldoende afzet. Het staat zelfs bekend om het verbouwen van primeurgewassen. Dit zorgt er voor dat ze gewassen al eerder Nederland in brengen dan andere boeren. Dit is mogelijk doordat er met liefde met de grond wordt omgegaan. Door op de grond maar zes jaar te verbouwen en deze dan twee jaar te laten rusten blijft het voedzaam en gezond, en kunnen er heerlijke gewassen op worden geoogst.

Bestellen

Voorheen bezorgde De Waog in Limburg en in Brabant. Tegenwoordig kun je via de website jouw bestelling doorgeven en deze op vrijdag tussen 17:00 en 20:00 of op zaterdag tussen 9:00 en 16:00 afhalen op locatie.

In het assortiment zitten volledige aardappelen / groente/ fruitpakket, waarvan een groot gedeelte op eigen bedrijf wordt geproduceerd. Door te bestellen geniet je van hele verse groenten, bespaar je tijd en help je mee aan het verkorten van de keten!

Boerderijwinkel

Op de boerderij bevind zich ook een boerderijwinkel. In deze boerderijwinkel is een zéér breed assortiment biologische verswaren te koop. Naast de zelf geteelde aardappelen en groenten worden er producten aangeboden die ze zoveel mogelijk komen van biologische bedrijven uit de eigen regio.

Openingstijden

Vrij  17.00 – 20.00
Za 9.00 – 16.00

Meer weten?

Kijk dan op: https://www.dewaog.nl/