De Tuinen van Hartstocht

De Tuinen van Hartstocht

Deze zelfoogst-tuin vind je op biologische boerderij Hartstocht in Abcoude.

Adres

Gein Zuid 26

1391 JE Abcoude

De Tuinen van Hartstocht

De Tuinen van Hartstocht vind je op biologische boerderij Hartstocht in Abcoude. De tuinderij is zelfoogst-tuin volgens het CSA-concept: Community Supported Agriculture. Dat betekent dat je lid kunt worden van onze tuin. Je betaalt aan het begin van het jaar een bedrag waarvoor je dan elke week verse groente kunt komen oogsten. Je deelt mee als er overvloed is, maar je deelt ook in de risico’s. Heeft het bijvoorbeeld eens flink gehageld of zijn de slakken massaal toegestroomd, dan kan het zijn dat er even geen sla is.

Naast de groentetuin is er ook een bloementuin die werkt volgens hetzelfde principe als onze groentetuin. Ook hier betaal je aan het begin van het jaar een bedrag, waarvoor je wekelijks een boeket bloemen mag komen plukken. Je zult er bloemen vinden als lathyrus, ridderspoor, asters, zonnebloemen, cosmea, bereoor, kattesnor, koekruid, mahogany midget en vele andere bloemen.

Oogstaandeelhouder

Deelnemer worden kan door je aan te melden als ‘oogstaandeelhouder’. Als deelnemer mag je komen oogsten wanneer je wilt. Tijdens daglicht, zeven dagen per week. Je mag ongeveer 30 weken verse groente komen oogsten, vanaf eind april tot half november. Er is nog plek voor de bloementuin, dus meld je snel aan!

Contact

De Tuinen van Hartstocht vind je bij
Boerderij Hartstocht
Gein Zuid 26
Abcoude

Meedoen?

Je kunt ons komen helpen. Wieden, planten, oogsten, dingen bouwen, evenementje organiseren… er is altijd wat te doen. Kom langs of stuur een mail als je interesse hebt.

Wil je meer weten over de zelfpluk, mail naar:
info@tuinenvanhartstocht.nl

Of bekijk de website: www.tuinenvanhartstocht.nl