De Streekboer Assen

De Streekboer Assen

De Streekboer streeft naar een wereld waarin lekker eten direct van de boer naar de consument gaat. De manier waarop wij met het produceren en verkopen van eten omgaan, is volgens hen namelijk niet meer van deze tijd. Dat kan anders, en dat laten ze zien!

Adres

Lonerstraat 173

9403 TA Assen

De tien geboden van De Streekboer

De Streekboer verkoopt, zoals ze het zelf noemen “goed voedsel”. Om te bepalen wat goed voedsel is hebben ze de tien geboden opgesteld. Zo moet het voedsel voor iedereen toegankelijk zijn, een eerlijke prijs hebben en lekker zijn. Maar de boer moet ook een gezicht krijgen, de consument moet weten wat hij/zij eet en het draait niet om winst maar om impactmaximalisatie. Daarnaast moet het  voedsel tot stand zijn gekomen door samenwerking, geproduceerd worden met respect voor de natuur, moet de lokale impact wereldwijde impact hebben, en last but not least: geloven is kunnen!

Bestel direct van de boer

Op de website van de streekboer vind je alle streekboeren bij jou in de buurt. Zo kan je direct zien welke producten er in jouw regio worden aangeboden door verschillende boeren. De producten kan je vervolgens afhalen of thuis laten bezorgen. Op dit moment is de optie thuisbezorgen alleen mogelijk in de driehoek Groningen, Leek en Assen. Afhalen kan op meerdere afhaalpunten. Check het dichtstbijzijnde afhaalpunt bij jou in de buurt op de website.

Word lid!

Wil je goedkoper van goed voedsel kunnen genieten en tegelijkertijd duurzame boeren steunen? Dat kan door lid te worden van De Streekboer. Zonder enige verplichtingen kan je lid worden en genieten van 20% korting op alle producten. Door De Streekboer de steunen met het lidmaatschap help je mee een goed en duurzaam voedselsysteem voor iedereen op te zetten. Hierdoor krijgen de boeren in de regio bestaansrecht en kunnen ze duurzaam voedsel blijven maken!

Contact

Lonerstraat 173
9403 TA Assen

Tel: 085 – 016 02 76 (Whatsappen ook mogelijk)
info@destreekboer.nl

Thuisbezoring in de regio Groningen, Leek en Assen is mogelijk op donderdag tussen 12.00 en 18.00 uur.

Kijk voor meer informatie over de streekboeren bij jou in de buurt op www.streekboer.nl.