De Stadsboerderie

De Stadsboerderie

In het centrum van Amsterdam kun je heerlijke biologische producten ophalen die je van te voren op de website hebt besteld bij De Stadsboerderie.

Adres

Oudeschans 10 d

1011 KZ Amsterdam

Duurzamer leven in de stad

In de Corona-lockdown werd Ellen Metgod duidelijk dat er in het centrum van Amsterdam alleen maar supermarkten, restaurants en koffieshops liggen. Maar waar kun je dan milieuvriendelijk boodschappen doen? Ze wilde duurzamer leven. Als we onze levensmiddelen uit de streek waar we wonen halen, is de keten die het product aflegt korter en scheelt dit vliegbewegingen. Toen ontstond het idee voor De Stadsboerderie.

De Stadsboerderie is een online biologische  boodschappen winkel. Iedere donderdag kun je de bestelde producten op halen in het centrum van Amsterdam.

Hoe werkt het?

Alle producten die de Stadsboederie verkoopt zijn met liefde gemaakt door allerlei makers in de omgeving van Amsterdam. Je besteld producten op de website en haalt ze op bij een centraal punt.

Bij de Stadsboerderie worden deze drie punten samengebracht:

  • De buurtbewoner besteld rechtstreeks bij de maker uit de omgeving van Amsterdam.
  • De maker brengt zijn/haar producten  naar de binnenstad van Amsterdam.
  • De buurtbewoner komt dit op een vast moment ophalen bij een centraal punt. Hierbij houdt de  maker rekening met het verpakkingsmateriaal en plastic wordt zoveel als mogelijk vermeden.

Wil jij ook maker worden? Kijk dan eens op de website van de Stadsboerderie!

Contact

Oudeschans 10d
Amsterdam

Tel: +31 6 51712054

Openingstijden:
Donderdag tussen 17:00 en 19:00

Kijk voor meer informatie op https://destadsboerderie.nl/