De Rode ComCommer

De Rode ComCommer

De Rode ComCommer verzorgt kleurrijke en smaakvolle catering voor elke gelegenheid. Vanuit een oude brandweerwagen serveren Mieke en co vegetarische en biologische hapjes en gerechten die er mooi uitzien, maar vooral ook erg lekker zijn. Zo brengen ze een unieke sfeer op elke gelegenheid!

Biologisch feestje

Heb je iets te vieren? En wil je daar iets moois van maken? De Rode ComCommer maakt van elk feestje iets bijzonders. Vanuit een rode brandweerwagen serveert Mieke prachtige hapjes in alle geuren en kleuren van het seizoen. Mieke houdt van mooi eten: pure en verrassende smaken, kleurrijke gerechten en groenten van het seizoen. De Rode ComCommer verzorgt catering thuis of op locatie. Maaltijden, een picknick of feestelijk buffet. Groot of klein, in overleg kunnen we het menu samenstellen. De ingrediënten zijn vegetarisch en biologisch en komen zoveel mogelijk van boeren uit de omgeving.

Rode ComCommer

De mooie Commer geniet van haar derde leven als foodtruck. Voor de verkoop van vegetarisch en biologisch eten is zij omgedoopt tot de ‘Rode ComCommer’. Het oorspronkelijke uiterlijk van de brandweerauto zorgt voor een sfeervolle aankleding op elk festival of feestje. De Rode ComCommer komt uit 1969 en heeft lange tijd in ten Boer (Groningen) als brandweerauto gediend. Na haar pensioen is ze tot camper omgebouwd en heeft ze al toerend heel wat van Europa gezien. Om haar geschikt te maken als mobiele keuken heeft Mieke wat aanpassingen aan het interieur aangebracht. Nu wordt ze regelmatig in- en uitgepakt om te schitteren op festivals, bij diners op bijzondere locaties of bij mensen thuis.

Verantwoord festivallen

De Rode ComCommer staat graag op festivals. Hierin onderscheidt Mieke zich met een smaakvol, vegetarisch en verantwoord aanbod. Alles wordt vers en zelf bereid. Met groenten in de hoofdrol en kleuren en geuren als vanzelfsprekende medespelers!  De groenten worden zoveel mogelijk gehaald bij biologische tuinderij de lijsterbes, en het seizoen is bepalend voor wat er op je bord wordt getoverd. Ook organiseert de Rode ComCommer (on)regelmatig etenjtes aan een lange tafel op een mooie locatie in of om Nijmegen.

Meet weten of een offerte aanvragen?

Ga dan naar rodecomcommer.nl