De Nieuwe Weelde

De Nieuwe Weelde

Monique en Cees runnen samen de Biologische tuinderij de Nieuwe Weelde. Zij verbouwen biologische groente en klein fruit. Via e-mail kun je producten bestellen, die je dan op zaterdag op de biologische markt in Lochem en Arnhem op kunt halen. In de regio Silvolde kan ook afgehaald worden op de tuinderij en in Angerlo in de Loods.

Adres

DS de Grootstraat 19

6986 AE Angerlo

Groenten en kleinfruit van de volle grond en uit de kas

Biologische tuinderij de Nieuwe Weelde ligt in het stroomgebied van de oude IJssel aan de rand van Silvolde. Op de volle grond worden onder meer aardappelen, kolen, pompoenen, prei, knolselderij, bonen en bladgewassen geteeld. Bij het kleinfruit gaat het om aardbeien en verschillende soorten bessen. Er staan twee tunnelkassen voor de teelt van tomaten, komkommers, paprika en aardbeien in de zomer en spinazie, veldsla en winterpostelein in de winter.

Verkoop op de markt

Alle producten worden direct aan de klant verkocht. Op zaterdag staat de Nieuwe Weelde op de biologische markt in Arnhem en in Lochem. Naast eigen producten worden zoveel mogelijk regionaal geteelde groente op de kraam verkocht. Klanten kunnen ook groente en fruit bestellen.

Bestelservice

De Nieuwe Weelde verstuurt wekelijks een mail met het aanbod aan groente, fruit en paddenstoelen. Tot donderdagochtend kan er per mail besteld worden. Zaterdag kunnen de klaargemaakte bestellingen opgehaald worden op de markt. In de regio Silvolde kan afgehaald worden op de tuinderij en in Angerlo in de loods. Neem gerust contact op over de mogelijkheden.

Contact

De Nieuwe Weelde
Ds de Grootstraat 19
6986 AE Angerlo

Wil je de tuinderij bezoeken? Maak dan even een afspraak.

Cees: 06–2239 0082
Monique: 06–2379 8952

post@nieuweweelde.nl
www.fb.com/nieuweweelde