De Marsen Landbouw & Zorg

De Marsen Landbouw & Zorg

De Marsen landbouw & Zorg ligt in natuur- en recreatiegebied het Twiske en draagt zorg voor 17 hectare veenland. Ze voorzien in biologische groenten, vlees en eieren. De boerderij biedt ook volop ruimte aan educatieve, culturele en maatschappelijke activiteiten. Kom eens langs en maak kennis met de (hulp)boeren en de boerderijdieren!

Adres

Pikpotweg 1

1121 HZ Landsmeer

Biologisch dynamisch

De Marsen werkt biologisch dynamisch, dus zonder kunstmest en chemische bestrijdingsmiddelen. Voer voor de boerderijdieren en strooisel voor in de potstal komen van het eigen land of worden zo nodig aangevuld door andere biologische bedrijven. Mest voor het grasland en de groentetuin is van eigen vee.

Met kringlooplandbouw bereikt De Marsen een hoge kwaliteit door kleinschalig en natuurgetrouw te werken. Zij produceren jaarlijks op deze manier rundvlees, varkensvlees, eieren, seizoensgroenten en -kruiden.

Zorgboerderij

De Marsen is tevens een sociale onderneming. Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kunnen bij hen terecht en tot bloei komen via het werk met het vee, in de winkel, op het terrein en in de tuin. Zo ondersteunen zij mensen die graag op de boerderij willen leren werken en werken ze samen aan individuele groei en sociale vaardigheden.

De winkel

De boerderijwinkel in Landsmeer beschikt over een ruim assortiment. Je vindt er bijvoorbeeld seizoensverse groenten uit de eigen moestuin, zuivel, beleg, ontbijtgranen, sap, koffie, aardappelen, meel en vele andere levensmiddelen.

Alle producten in de winkel dragen biologische of biologisch-dynamische keurmerken. Alle De Marsen-producten komen tot stand op basis van deze uitgangspunten. Zo staat de boerderij garant voor gezonde en verantwoorde levensmiddelen die ook nog eens erg smaakvol zijn! Kom daarom snel eens langs en ervaar het zelf!

Activiteiten

Op de boerderij zijn tevens diverse activiteiten te beleven! Denk aan een open dag, een oogstdag of leuke activiteiten met Pasen. Alle actuele evenementen vind je op hun website.

Contact

Pikpotweg 1
1121 HZ Landsmeer

w.joop@demarsen.org
Tel: 020-4825015

Openingstijden

Ma t/m vr: 14.00 – 16.00 uur.
Za: 10.00 – 13.00 uur.

Ga voor meer informatie naar www.demarsen.org.