De Hooilanden

De Hooilanden

De 100% biologische boerderij de Hooilanden is gelegen in Bennekom. Er wordt met liefde met de dieren gewerkt en de boeren van de Hooilanden durven er een pijl op te trekken: dat proef je!

Adres

Slagsteeg 20

6721NR Bennekom

Biologische producten

Die liefde proef je terug in hun eigen, puur biologische melk, vlees, kaas en boter. Met de natuur en menselijke maat als belangrijkste uitgangspunt. Al deze producten worden gemaakt van (melk van) de Blaarkop.

 

Melk als kern

De kern van het bedrijf is melk. Het biologische principe is daarbij erg belangrijk. Vanaf 2004 is het bedrijf omgedraaid van een moderne, grote, intensieve melkveehouderij, naar een mooi biologisch bedrijf. De natuur en de menselijke maat vormen daarbij onze belangrijkste uitgangspunten.

 

 

Zorgboerderij

Naast het maken van de heerlijke biologische producten, is het ook een zorgboerderij! Hier kunnen mensen die lang thuis hebben gezeten weer een stap zetten om buiten de deur te gaan werken. Het werk dat hier gedaan wordt is heel gevarieerd, van het verzorgen van de dieren naar het onderhouden van de moestuin. Het voornaamste doel is dat iedereen lekker en met een goed gevoel aan het werk is!

Zelf meedoen?

Boerderij de Hooilanden ligt in een omgeving die creativiteit kan stimuleren. Reserveer gerust een middag om te vergaderen in De Hoeve.
Geen ruimte nodig, maar wil je nog steeds frisse lucht in je gezicht? Volg dan een rondleiding. Daarnaast kan je mee doen met de kookcursus.
Ook is er de mogelijkheid om mede grondeigenaar te worden!

 

Meer weten?

Om langs te komen kan je een contact opnemen met:
dehooilanden.nl.
E: info@dehooilanden.nl
T: 0318 417 41