De Hoge Born

De Hoge Born

De boerderijwinkel van De Hoge Born heeft een uitgebreid assortiment aan biologische groente, fruit, zuivel, brood, sap en wijn. Er is ook een pluktuin met kruiden en snijbloemen, een theeterras met speeltuin en een oplaadpunt voor elektrische fietsen.  

Adres

Bornsesteeg 87

6708 PD Wageningen

Vers van het land

Groenten en fruit worden verbouwd op eigen terrein. Eieren komen van de eigen kippen en liggen dagelijks vers in het schap. Andere producten komen van biologische bedrijven uit de regio. Alle producten hebben een ecologisch keurmerk (SKAL).
De winkel heeft een bezorgservice voor klanten en voor de horeca.

Een plek voor iedereen

De Hoge Born is een zorgboerderij. De boerderij biedt een mooie plek voor mensen die dagbesteding, activerend werk of arbeidstherapie zoeken. Werken op het land is gezond en tastbaar door het contact met de natuur.

Samenwerking

De Hoge Born werkt veel samen met organisaties uit de regio zoals Wageningen UR, Creative Garden Wageningen en zorginstellingen.

Vergadering of rondleiding?

Ook groepen kunnen terecht op De Hoge Born voor bijvoorbeeld een vergadering of bijeenkomst. De zaal is geschikt voor groepen tot 100 personen. Desgewenst kan de catering ook worden verzorgd.

Openingstijden boerderijwinkel

maandag t/m vrijdag: 12.00 – 17.00 uur
zaterdag: 10.30 – 14.30 uur

Website: Dehogeborn.nl
T: 06 59 44 65 34
E: info@dehogeborn.nl

De winkel heeft voor klanten en horeca ook een bezorgservice.