De Herbivoor

De Herbivoor

Biologische Saladebar

Ga jij voor veganistische of biologische voeding, of ben je nieuwsgierig naar de pure en rijke smaken van veganistisch eten? Dan is dit de perfecte saladebar voor jou! De Herbivoor maakt uitsluitend gebruik van producten met een biologische afkomst en daarnaast wordt er zo veel mogelijk gebruik gemaakt van seizoensgebonden groenten en fruit. Hierdoor kan de menukaart per maand verschillen en zal je dus altijd verrast worden door het diverse aanbod!

Adres

Gedempte Zuiderdiep 59

9711HC Groningen

Menukaart

Omdat de Herbivoor een eetgelegenheid is waar uitsluitend gerechten worden bereid van biologische afkomst en er zo veel mogelijk gebruik wordt gemaakt van seizoensgebonden groenten en fruit, kan de menukaart per maand verschillen. Maar wat zou een saladebar zijn zonder de verse salades, de Herbivoor burger, wraps, pannenkoeken, verse soep en huisgemaakt gebak! Dit is slechts een greep uit het gevarieerde aanbod. Wil je weten wat er vandaag op het menu staat? Ga dan eens langs of neem een kijkje op de Herbivoor Facebook pagina!

Producten

We moeten duurzamer gaan eten volgens de RIVM en dat houdt ook in dat we minder vlees moeten eten. Dit is niet alleen beter voor de gezondheid, maar ook voor het milieu. Echt radicale stappen zijn daar niet voor nodig, de Herbivoor is hier het bewijs van. Zelfgemaakte burgertjes van zoete aardappelen, rode ui, bonen en veel Noord-Afrikaanse kruiden voor op de salade. Geef ze plantaardige ingrediƫnten en ze weten er gegarandeerd iets lekkers van te maken! Alle ingrediƫnten zijn biologisch en seizoensgebonden, waardoor je zo duurzaam mogelijk kunt eten bij de Herbivoor.

Contact

Gedempte Zuiderdiep 59
9711 HC Groningen

info@deherbivoor.nl
Tel: 06-11460085

Openingstijden

Di, do, vr en za: van 12.00 tot 18.00 uur.

Ga voor meer informatie naar www.deherbivoor.nl/.