De Grote Verleiding

De Grote Verleiding

De Grote Verleiding is Zeelands grootste en avontuurlijkste biologische webwinkel en bezorgdienst. Het bedrijf biedt een uitgebreide selectie aan lekkere, verse en gezonde producten. Daarnaast kan je voor huishoudelijke en verzorgingsartikelen ook bij De Grote Verleiding terecht.

Adres

Hogenakkerweg 25

4416 RA Kruiningen

Eerlijke producten

De Grote Verleiding is Zeelands grootste biologische webwinkel en bezorgdienst. De online winkel werkt samen met biologische boeren en telers uit de hele regio. Door rechtstreeks te handelen met deze boeren zorgen ze dat er een eerlijke prijs tot stand komt. Hiermee wil De Grote Verleiding zorgen dat iedereen voor een eerlijke prijs kan genieten van biologisch en milieubewust eten.

Gisteren op het land, vandaag in de hand

Je producten zijn nog nooit zo vers geweest. De Grote Verleiding koopt grotendeels in bij boeren uit de regio. Hierdoor is het eten dat je besteld super vers! Dit is niet alleen beter voor het milieu, maar ook een stuk lekkerder. Door direct met de boeren te handelen betaal je een normale prijs voor je producten, en deze worden ook nog eens aan huis geleverd!

Webwinkel & Bezorgdienst

Als je eten wilt bestellen bij De Grote Weide kan dit via hun webwinkel. Hier vind je allerlei soorten producten, van verse groenten tot vers vlees, zuivel, brood en kruiden. Maar ook verzorgings- en huishoudelijke producten. Als je dit voor maandag 10:00 besteld, dan krijg je het diezelfde week tussen woensdag en vrijdag binnen. En dat allemaal voor een eerlijke prijs!

De producten zijn tevens elke week op zaterdagochtend tussen 08:30 en 11:00 uur te koop op de Biologische Boerenmarkt.

Contact

De Grote Verleiding
Hogenakkerweg 25
4416 RA Kruiningen

Klantenservice@degroteverleiding.nl

Tel: +31 (0)113 320021

Kijk voor meer informatie op https://bio.degroteverleiding.nl/