De Groene Geer

De Groene Geer

Boerderij de Groene Geer is het bedrijf van Peter Heikoop en Saskia Heikoop-Brantjes. Bij de Groene Geer vindt u prima kwaliteit groente, fruit, melk, vlees, kaas, eieren en levensmiddelen. Maar ook speciale producten, zoals botten voor de bouillon, uiers, varkensneus, koeienhoorn en nog veel meer! Deze kunt u kopen bij de boerderijwinkel. Daarnaast geven ze bij de Groene Geer kampeerders ook de gelegenheid om te genieten van de rust en de ruimte van de boerderij.

Adres

Geer 30

4243 JS Nieuwland

Biologisch

In 1993 zijn Peter en Saskia gestart met het verbouwen van biologische groenten. Geleidelijk zijn er meer biologische productietakjes bij gekomen: van een paar legkippen, via vleesvarkens, naar hoogstamfruit. In 1995 is ook het veehouderijbedrijf omgeschakeld naar biologisch. Vanaf 1997 is het gehele bedrijf werkzaam op een biologische werkwijze. Dit alles wordt gecontroleerd door Skal.

Alle dieren bij De Groene Geer krijgen zoveel mogelijk de ruimte om zich zo natuurlijk mogelijk te kunnen bewegen. Het produceren en verkopen van zuivel en vlees kost veel energie, daarom heeft De Groene Geer zonnepanelen op hun dak.

Kamperen

Van 1 april tot 1 oktober kunt u gebruik maken van het kampeerveldje achter de hellingstal. Er is plaats voor maximaal 5 tentjes of caravans/campers. Het veldje heeft een weids uitzicht over de polder. Voor vroege vogels: de zonsopgang is adembenemend!

Kinderen kunnen zich prima vermaken op de boerderij met klusjes of bij de dieren. Ze kunnen spelen met o.a. grote skelters, een glijbaan, zandbak, wip en allerlei ander rollend en rijdend speelgoed!

Let wel op: bij de Groene Geer geen disco, bingo of georganiseerde barbecue, maar de open ruimte van een oude polder, met geluiden van de boerderij, de vogels en de kikkers.

Contact

Geer 30
Nieuwland
0183-353276

E-mail: boerderij@degroenegeer.nl
Website: http://www.degroenegeer.nl/

Openingstijden

De openingstijden van de winkel zijn:

donderdag van 13.00 uur tot 18.00 uur;
vrijdag van 10.00 uur tot 20.00 uur;
zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Niet alleen heeft de Groene Geer een winkel, het is ook een afhaalpunt voor bestellingen op Ekoplaza. Deze bestellingen kunnen worden opgehaald op dezelfde tijden dat de winkel open is.