De Groene Afslag

De Groene Afslag

De Groene Afslag is een multifunctionele ontmoetingsplek, waar het enthousiasme voor een duurzame toekomst centraal staat. 

Adres

Amersfoortsestraatweg 117

1251 AV Laren

Verbinden en inspireren

De wereld is in beweging, maar niet per se in de goede richting. Dat vinden de initiatiefnemers van De Groene Afslag. Hun gedacht: We leven het leven alsof we vier aardbollen hebben, terwijl we er echt maar één hebben. Dit besef groeit en dat is dus goed nieuws. Ook in hun eigen omgeving van de Gooi & Vechtstreek zijn veel groene initiatieven. Met De Groene Afslag willen ze deze initiatieven verbinden, zodat we kunnen versnellen met het vergroenen van de wereld. Ze geven ze een podium, vragen er aandacht voor, en inspireren. De Groene Afslag is dus niet alleen een inspirerende creatieve plek, maar ook aanjager en facilitator. Een sociale onderneming waarbij zakelijke en ideële doelen hand in hand gaan. En het is ook ‘gewoon’ een groen horecaconcept.

Groene ommezwaai

Alles wat ze hier koken, bouwen, verhuren en organiseren, staat in het teken van de groene ommezwaai. Ze laten zien dat verduurzamen makkelijker is dan je denkt. Laat je verrassen door de smaken van lokale en duurzame producten in hun circulaire en geheel vegetarische restaurant. Daar waar de tafels gemaakt zijn van deuren, de kunst ontworpen is op basis van zwerfafval en je een koud biertje van Hollandse bodem kunt drinken aan een Koninklijke bar. Wees welkom!

Contact

Amersfoortsestraatweg 117
Laren, NH, 1251 AV

weeswelkom@degroeneafslag.nl
Tel: 035 888 88 77

Openingstijden

Ma t/m vr: 09.00 – 18.00 uur.
Za en zo: 10.00 – 18.00 uur.

Kijk voor meer informatie op www.degroeneafslag.nl.