De Buurman VersLokaal

De Buurman VersLokaal

Vers, puur, regionaal en van hoge kwaliteit. Dat zijn de producten van De Buurman. Met als drijfveer ‘een beter en eerlijker voedselsysteem’ zetten Marloes en Jeroen in 2015 De Buurman op. Hun producten zijn online verkrijgbaar en in hun winkel De Buurman VersLokaal.

Adres

Campherbeeklaan 52

8024 BZ Zwolle

Lokale Helden

De Buurman werkt samen met, zoals ze ze zelf noemen, Lokale Helden: telers, boeren en ambachtslieden uit de omgeving. Een aantal van deze Lokale Helden zijn BIO gecertificeerd. Anderen zijn dat niet, maar staan wel heel dichtbij de natuur. De Buurman zelf hecht met name veel waarde aan dichtbij, verantwoord en duurzaam geproduceerde producten tegen een eerlijke prijs. Je kunt de Lokale Helden ook zelf bezoeken, om te kijken hoe de producten gemaakt of geteeld worden. Want: weten wat je eet, staat bij De Buurman voorop!

Winkelen: online of in het VersLokaal

De producten van De Buurman zijn zowel online als in hun twee VersLokalen in Zwolle verkrijgbaar. Je kunt zowel online als in de winkel terecht voor groenten, fruit, vlees, zuivel, brood, chocola, noem maar op. Je koopt het los of in een samengestelde maaltijdbox. Deze maaltijdboxen komen in verschillende soorten en maten, maar zijn altijd voorzien van een verantwoord recept: inspiratie en gemak in één.

Bezorgen

Online bestelde producten worden bij een centraal afleverpunt bij de consument in de buurt bezorgd. Woon je in de omgeving? Dan heb je ook de mogelijkheid je bestelling te laten bezorgen.

Contact

Campherbeeklaan 52
8024 BZ Zwolle

vers@debuurman.nu
Tel: 038 303 0147

Openingstijden

Ma: 10.00-18.00 uur.
Di t/m vr: 08.30-18.00 uur.
Za: 08.30-16.00 uur.

Kijk voor meer informatie op www.debuurman.nu.