De Bionier

De Bionier

De Bionier is een biologische winkel waarbij alles zo dicht mogelijk bij huis vandaan komt. Ze maken zelf maaltijden, soep, quiches en goed zoet. Allemaal uit eigen keuken.

Adres

Burgemeester Reedekerstraat 8

8881 CA West-Terschelling

De Bionier

De aarde is de bodem van ons bestaan. De natuur geeft ons zoveel moois, leuks en lekkers! Als mens moeten we hier zuinig op zijn. We moeten er zelfs goed voor zorgen. Zodat we kunnen genieten van al het lekkers dat de natuur ons te bieden heeft.

En waar is de natuur mooier dan op Terschelling! Maar wist je dat de natuur en de eilander op Terschelling ook heel veel lekkers produceert? De Bionier wil deze producten bij elkaar brengen. En aanvullen met biologische levensmiddelen die op andere mooie plekjes met liefde worden gemaakt. Zo is De Bionier dé plek om met een goed gevoel je boodschappen te doen.

Biologische boodschappen & eilander lekkernijen

Alle producten bij De Bionier zijn ontstaan met zorg voor de natuur, voor de dieren en het milieu. We halen alles zo dicht mogelijk bij huis vandaan. Het liefst natuurlijk van Terschelling, dat is onze eerste keus. Maar we weten ook de weg te vinden naar de rest van Noord-Nederland waar prachtige boerenbedrijven te vinden zijn met heerlijke producten. En daarnaast werken we samen met bio-groothandels die ons helpen het overige deel ons assortiment voeren.

Bio bezorgd

Hoe lekker is het om aan te komen op je vakantiebestemming, en niet direct boodschappen te hoeven doen! Of dat de boot te laat aankomt om nog naar de winkel te gaan, maar dat er toch wat lekkers klaarligt voor de avond en een heerlijk ontbijt voor de eerste ochtend. Wij regelen het graag! Bekijk hier onze boodschappenpakketten (die we bij uw vakantieadres klaar kunnen zetten). Naast bezorgingen doen wij ook graag catering-klussen.

Contact

Burgemeester Reedekerstraat 8
West-Terschelling

Tel.: 0562-445001
E-mail: info@debionier.nl
Website: https://www.debionier.nl

Opzoek naar meer verkooppunten in Fryslân?

Op Eetbaar Fryslân vind je meer dan 250 verkooppunten van lokaal en duurzaam voedsel in Fryslân!