De Biesterhof

De Biesterhof

De Biesterhof is een regeneratieve burgerboerderij bij Millingen aan de Rijn.

Adres

Zeelandsestraat 74

6566 JB Millingen aan de Rijn

Een boerderij vol leven

De Biesterhof heeft plaats voor een tuinderij, akkerbouw met fruit- en notenbomen, twee voedselbossen en plekken waar mens en natuur hun gang kunnen gaan. Op deze boerderij creƫren de boeren een divers, regeneratief en weerbaar landbouwsysteem en steken ze het oorspronkelijke Nederlandse cultuurlandschap in een nieuw jasje.

Jonge boeren die samenwerken met de gemeenschap

De Biesterhof is een regeneratieve burgerboerderij die sinds 2022 op 25 hectare landbouwgrond gezond en biologisch voedsel verbouwt, de bodem en biodiversiteit verbetert en een gemeenschap opbouwt. Het zijn jonge boeren op zoek naar oplossingen voor een duurzaam voedselsysteem. Hoe dit avontuur gaat kun je lezen in de blog van boer Howard.

Bezoek en proef de producten van de Biesterhof

Wil je genieten van verse producten van het land? Sluit dan aan bij de boerderij-lunches of diners. Met een groente-abonnement kun je wekelijks je verse groenten ophalen op de boerderij. Ook heeft de Biesterhof een uniek biertje en pasta gemaakt van eigen granen dat ter plekke te koop is. Op de boerderij worden regelmatig activiteiten, zoals rondleidingen en workshops, georganiseerd. Zin in iets actiefs? Je kunt er ook als vrijwilliger de handen uit de mouwen steken!

Contact

Zeelandsestraat 74, Millingen a/d Rijn

Website | Instagram