De Beukentuin – Biologische bezoekboerderij

De Beukentuin - Biologische bezoekboerderij

De Beukentuin is een modern biologisch bedrijf met biologische zeugen, biggen, vleesvarkens en akkerland. Bij de Beukentuin mag je de varkens aaien en met de biggen knuffelen.

Adres

Ingenieur Mettropweg 3

5528 NV Hoogeloon

Biologische bezoekboerderij

Arno en Ghislaine Baijens wonen en werken samen met hun drie kinderen op de biologische bezoekboerderij de Beukentuin. Het is een biologisch bedrijf met zeugen, biggen, vleesvarkens en akkerland. Op het land worden onder andere voergewassen voor de varkens verbouwd.

Op de boerderij ontvangen ze graag bezoekers. Heb je al ooit eens een varken van dichtbij gezien? Bij hen mag je ze aanraken en met de biggen knuffelen. En als je durft, mag je mee in het strobed en tussen de grote zeugen zitten! Er is een gezellige gasthoeve met terras. Daarnaast is er voor de kinderen nog meer te doen. Ze kunnen springen op de air-trampoline, graven in de enorme zandbak, voetballen en skelter rijden.

Activiteiten

Bij de Beukentuin worden diverse activiteiten aangeboden. Deze zijn vooraf ingepland op bepaalde data. Je krijgt hiervoor een overall en overschoenen/laarsjes van de boerderij en er is achteraf nog gelegenheid om in de gezellige boerderijzaal en de speelweide te verblijven, wat te drinken en te eten. De activiteiten die ze organiseren zijn:

  • Biggenknuffelmiddag: biggen knuffelen en al je vragen stellen aan de boer.
  • Bigexcursie: meegaan naar de kraamstal waar de boer je alles verteld over de boerderij.
  • Toer-de-boerderij: biggen knuffelen, nieuwsgierige gespeende biggen bekijken, tussen de zeugen liggen op het strobed, en meer te weten komen over het leven van de varkens.

Naast deze activiteiten is het ook mogelijk om onder andere kinderfeestjes en bedrijfsuitjes te organiseren op de boerderij. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Biologische lunch

Als je graag een biologische lunch wilt eten voorafgaande aan de activiteit, dan is dat na reservering ook mogelijk. De lunch bestaat uit 2 broodjes met ongezouten roomboter, divers beleg en honing, een gekookt eitje, jus of appelsap en onbeperkt melk. Alles biologisch! Ook is er onbeperkt koffie en thee.

Contact

Ingenieur Mettropweg 3
5528 NV Hoogeloon

informatie@beukentuin.nl
Tel: 0633761003

Kijk voor meer informatie op www.beukentuin.nl.