Buurderij Den Bosch

Buurderij Den Bosch

De Buurderij maakt gezond voedsel van dichtbij, zonder tussenhandel en een eerlijke prijs voor de lokale boeren mogelijk!

Adres

Van Broeckhovenlaan 4a

5213 HX 's-Hertogenbosch

Buurderij Den Bosch

Begin 2018 vonden twee buurtbewoners van Den Bosch Oost  elkaar tijdens het werken op het land van stadstuin de Graafse Akker in het idee om samen een Buurderij op te richten. Een Buurderij is een ontmoetingsplek voor boeren en buren. Hier brengen lokale boeren/ producenten van ambachtelijke producten de bestellingen naar toe die online besteld zijn door de buren/consumenten. Zo zorgen we voor minder voedsel kilometers, bieden we een alternatief voor de supermarkt , ontmoeten we buurtgenoten en ondersteunen we directe handel en hiermee lokale ondernemers.

Aangesloten producenten

Boeren die biologisch, natuurinclusief en diervriendelijk hun producten produceren zul je vinden bij Buurderij Den Bosch. Ze komen het liefst zo dicht mogelijk uit de buurt van Den Bosch. Er vindt alleen directe handel plaats en geen doorverkoop. Zo weet je wie jouw voedsel heeft geproduceerd en kun je altijd bij de producent zelf terecht als je iets wilt weten.

Activiteiten

Iedere woensdag tussen 16:30-18:30 kunnen de bestellingen worden opgehaald in de aula van Plein OOst aan de van Broeckhovenlaan 4a in Den Bosch.

4x per jaar vind er een speciale editie plaats waar alle producenten bij aanwezig zijn.

Deelnemen?

Maak via www.buurderijdenbosch.nl jouw account aan. Per week mag je zelf weten of en wat je besteld, je zit nergens aan vast. We ontmoeten je graag, tot op de Buurderij! Groetjes Els en Sophie

Contact

Van Broeckhovenlaan 4a
5213 HX ‘s-Hertogenbosch
Telefoon: 06 43037716