Buitengewone varkens

Buitengewone varkens

Buitengewone varkens wroeten, scharrelen en luieren op akkers, in bossen en in weilanden. Ze leiden een verwend leven zoals de varkens verdienen!

Adres

Graskamp 26

4175 CZ Haaften

Buitengewone varkens

Eigenaren Stan Gloudemans en Josse Haarhuis hebben verspreid over Nederland 12 locaties in gebruik waar de varkens rond scharrelen. Alle locaties zijn voor iedereen toegankelijk om te komen bezoeken en op iedere locatie zijn toegewijde verzorgers aanwezig. Die geven de in kleine familiegroepen levende varkens verantwoord geteeld voer. De varkens wroeten ook een gedeelte van hun voer zelf bij elkaar.

 

Sublieme vleessmaak

De combinatie van voer, frisse lucht en veel beweging zorgt voor een sublieme vleessmaak. Vervoer van de varkens en de logistiek van het vlees doen de buitengewone boeren en verzorgers allemaal zelf.

Het vlees is te koop in drie winkels gevestigd in Denekamp, Warnsveld en Amsterdam en kan daarnaast online via de website worden besteld. Ook worden de Buitengewone Varkens gevonden door de Horeca, door koks die bewust bezig zijn met de afkomst van hun producten. Ze waarderen de pure smaak van het vlees en het eerlijke verhaal achter de manier van varkens houden. Verspreid over heel Nederland zijn Restaurants waar u terecht kunt voor heerlijk bereide producten van Buitengewone Varkens.

 

Contact

Voor de verschillende locaties van de buitengewone varkens en voor het afnemen van het heerlijke vlees kunt u terecht op de website!

Graskamp 26
4175 CZ Haaften
06-22046803 of 06-29072425

Website: https://www.buitengewonevarkens.nl/
E-mail: info@buitengewonevarkens.nl