Boerenhofstede De Haerenshof

Boerenhofstede De Haerenshof

Boerenhofstede De Haerenshof biedt natuurrundvlees uit de Ooijpolder. Proef de echte vrijheid!

Adres

Weverstraat 2

6579 AD Kekerdom

Schotse Lakenvelders in de Ooijpolder

Wij zijn een kleinschalige dorpsboerderij gevestigd in Kekerdom in de Ooijpolder. Hier zorgen wij voor een unieke kudde Schotse Lakenvelders. Deze koeien krijgen bij ons het gehele jaar door alles wat ze van nature nodig hebben:

  • uitsluitend voeding van grassen, bloemen en kruiden,
  • schoon drinkwater of indien voorradig gefilterd regenwater,
  • dag en nacht buiten in de openlucht,
  • na de geboorte tenminste 8 maanden samen met je moeder en vader en uiteraard moedermelk.
  • daarna, alle ruimte voor natuurlijk sociaal gedrag.

Het vlees is hierdoor donkerrood geaderd, rijk van smaak en krachtig van structuur. Mede dankzij het langzaam groeien in alle rust en vrijheid is de verhouding omega 3 en 6 (onverzadigde) vetzuren identiek aan die van vis.

Natuurrundvlees

Om alle kosten aan deze dieren terug te verdienen (zonder winstoogmerk) bieden wij voor een zeer schappelijke prijs diepgevroren vleespakketten van 5 of 10 kilogram aan. Elk pakket bevat vacuum verpakt diverse soorten rundvlees, zoals kogelbiefstuk, entrecote, stooflap, gehakt, etc.

Onze prijzen zijn voor nieuwkomers resp. 50 en 100 Euro (excl. 9% BTW). Bij herbestelling kosten de pakketten resp. 55 en 110 Euro (excl. 9% BTW).

Bestellen

U kunt per e-mail bij ons bestellen: hvckroon@ziggo.nl. Na bestelling bezorgen wij, indien gewenst, het pakket bij u thuis. Maar u bent natuurlijk ook van harte welkom op onze boerderij, mocht u in de buurt zijn of onze dieren willen ontmoeten.

Contact

Harri Cruijsen

De Haerenshof

Weverstraat 2

6579 AD Kekerdom

E-mail: hvckroon@ziggo.nl

Telefoon: 0481431234 (liefst tussen 12 en 13 uur)