Boeren in het Bos

Boeren in het Bos

Ouderwets lekker vlees van onze Schotse Hooglanders, Black Angus, Tamworth bosvarkens en Heideschapen.
Onze dieren lopen het hele jaar buiten en grazen in de natuurgebieden in Drenthe en Friesland.  Gewoon puur natuur!

Adres

lycklamavaart 1

8427 RM Ravenswoud

Boeren in het Bos

Rechtstreeks van de bosboeren Mariska en Richard kunt u natuurvlees bestellen. Dit kan door middel van de webshop. Ouderwets lekker vlees van onze Schotse Hooglanders, Black Angus, Tamworth bosvarkens en Heideschapen.
Onze dieren lopen het hele jaar buiten en grazen in de natuurgebieden in Drenthe en Friesland.  Gewoon puur natuur!

Boeren in het Bos natuurvlees wordt op verschillende plaatsen in het land verkocht bij boerderij- en natuurwinkels en restaurants. In Friesland bij de natuurvoedingswinkel “De Goudrenet” in Wolvega.

Multifunctioneel

Boeren in het Bos zet zich ook in om bestaande en toekomstige houtproductiebossen multifunctioneel te maken. Dit gebeurt door er niet alleen hout te produceren, maar ook (meer) natuurwaarde te creëren en voedsel te produceren voor mens en dier. Deze nieuwe bossen noemen we bOERbossen. We schrijven bOERbossen, omdat we geïnspireerd zijn door de oerbossen van vroegere tijden.

Boeren in het bos dunt bestaande houtproductiebomen langzaam uit. Dat schept ruimte voor andere bomen en struiken. Deze nieuwe soorten produceren fruit, noten en bladeren voor de runderen, varkens en kippen die in het bos lopen. Daarnaast richten we bosranden in die niet toegankelijk zijn voor het vee. Dit kunnen we  fruit, noten, kruiden en groentes te produceren voor ons mensen om van te snoepen!

Contact

Lycklamavaart 1
8427 RM Ravenswoud
06 212 46 108
info@boereninhetbos.nl
www.boereninhetbos.nl

Opzoek naar meer verkooppunten in Fryslân?

Op Eetbaar Fryslân vind je meer dan 250 verkooppunten van lokaal en duurzaam voedsel in Fryslân!