Boerderij ’t Paradijs

Boerderij 't Paradijs

Boerderij ’t Paradijs is een biologische boerderij met een tuinderij waar meer dan veertig verschillende soorten groenten, kruiden en vruchten worden geteeld. In de boerderijwinkel kun je terecht voor een ruim assortiment aan biologische producten, vers van het land en van eigen slacht. Boerderij ’t Paradijs heeft een EKO-keurmerk en is Skal gecertificeerd.  

Adres

Bielderweg 1

3772 VM Barneveld

Van ’t land en uit de streek

In de boerderijwinkel vind je biologisch vlees van varkens, kippen, brandrode runderen, en biologische eieren. Bij ’t Paradijs telen ze biologische groenten en divers fruit, in de volle grond en in de kas. Door goede vruchtwisseling en kleine opvolgende teelten proberen ze jaarrond het assortiment zo breed mogelijk te houden. In de zomer telen ze van meerdere rassen verrukkelijke aardbeien, en ook deze zijn 100% biologisch. De aardbeien laten ze ook verwerken tot overheerlijke siroop, jam en tot sap gemend met appel. Deze producten zijn te koop in de boerderijwinkel.

Het is mogelijk om bij Boerderij ’t Paradijs zelf groente en fruit te oogsten en bloemen te plukken.

Zorgboerderij

Op een schitterende locatie biedt ’t Paradijs als zorgboerderij een fijne plek voor mensen van alle leeftijden die een dagopvang of dagbesteding, met structuur, zoeken. Een plek om tot rust te komen en om talenten te (her)ontdekken, en zichzelf leren waarderen. De boerderij biedt activerende en ondersteunende begeleiding voor (licht dementerende) ouderen, autistische kinderen/jongeren en mensen met een burn-out of psychische hulpvraag. Daarnaast zijn er vele activiteiten voor bezoekers.

Honing en theeschenkerij

Voor smaakvolle biologische producten ben je bij Boerderij ’t Paradijs aan het goede adres. Achter op het erf heeft een imker een aantal kasten staan waarvan hij heerlijke honing slingert. Ook deze wordt verkocht in de boerderijwinkel. Daarnaast is er voor wandelaars en fietsers een theeschenkerij.

Openingstijden boerderijwinkel

Ma – Vr 10:00 – 16:00 uur
Za 10.00 – 12.30 uur

Meer weten?

Ga dan naar boerderijparadijs.nl