Boerderij De Kraanvogel

Boerderij De Kraanvogel

Boerderij de Kraanvogel is een biologisch dynamische boerderij. Ze verbouwen hier in Esbeek meer dan 40 groentesoorten, graan en aardappelen, die te verkrijgen zijn door middel van abonnementen. Daarnaast houden ze schapen en kippen die voor vlees en eieren zorgen.

Adres

Tuldensedijk 5

5085 NB Esbeek

Groenteabonnementen

Bij Boerderij de Kraanvogel kan je een groenteabonnement afsluiten voor wekelijks verse biologisch dynamische groente. Met een groenteabonnement krijg je elke week een kistje met verschillende (h)eerlijke en verse groentes. Zij zorgen ervoor dat er in elke pakket een goede balans zit tussen blad-, stengel- en wortelgewassen. Zo blijf je automatisch gevarieerd eten!

Je hebt de keuze uit verschillende abonnementen, van klein tot groot en mét of zonder fruit. Je kunt het abonnement aanvullen met aardappelen, eieren en lamsvlees. Bekijk het aanbod. Vervolgens kan je uit verschillende adressen in Noord-Brabant kiezen om je pakket op te halen.

Biologisch-dynamisch

De boerderij in Esbeek wordt gerund door Maarten en Hermien van Liere en Michiel Schalk. “Ons voedsel wordt het beste als de kosmische en aardse krachten er in voldoende mate in werkzaam zijn.” Zij willen hiermee zeggen dat zij de natuur zoveel mogelijk haar willen laten gaan en dat zij deze slechts ondersteunen met praktische landbouwkundige maatregelen, zoals het gebruik van levende compost en Biologisch-Dynamische preparaten.

Klantenvereniging

Samen verantwoordelijkheid nemen voor de verzorging van een stukje aarde en er samen de vruchten van plukken, dat is wat boer en klanten doen op Boerderij De Kraanvogel. Naast de klanten die wekelijks een groentepakket afnemen, is er ook een klantenvereniging met enthousiaste mensen die dankbaar gebruik maken van de doelstellingen en producten van de boerderij.

Contact

Tuldensedijk 5
5085 NB Esbeek

info@boerderijdekraanvogel.nl
Tel: 013 – 5 169 463

Openingstijden

Vr: 16.00 tot 18.00 uur
Za: 10.00 tot 14.00 uur

Kijk voor meer informatie op: www.boerderij-dekraanvogel.nl