Boerderij aan de Dijk

Boerderij aan de Dijk

Het doel van de Boerderij aan de Dijk  is om op een duurzame manier voedsel te produceren en daarnaast projecten te organiseren die bijdragen aan de samenleving.  

Adres

Ketelmeerweg 3

8308 RA Nagele

Boerderij aan de Dijk

Boerderij aan de Dijk is een biologisch akkerbouwbedrijf waar duurzaam voedsel geproduceerd wordt en mensen kunnen leren over voedsel, de natuur en zichzelf. Hun doel is om een verbinding te maken tussen stad & platteland en tussen consument & producent. Boerderij aan de Dijk is een plek waar je kunt leren, werken en ontmoeten.

Boerderij aan de Dijk loopt over Het Sluitgat-Pad, een wandelroute van 4,5 kilometer. Om de omgeving en de boerderij beter te leren kennen, kan je luisteren naar een audiotour.

Winkel aan de weg

Boerderij aan de Dijk heeft een winkeltje aan de weg die altijd is geopend, je kan uitzoeken wat je wil en contant betalen in een geldkistje. De producten verschillen per seizoen. Ze hebben onder andere: eieren, pompoenen, aardappels, rabarber, veldboeketten en kruidenstekjes. Ook kunnen er bestellingen worden geplaatst en doen ze een Bestelronde in Utrecht voor meer informatie hierover kan je terecht op de website.

Contact

Ketelmeerweg 3
8308 RA Nagele
06 – 2548 7472

Website: boerderijaandedijk.nl/
E-mail: info@boerderijaandedijk.nl