BoerBert – Biologisch melkveebedrijf

BoerBert - Biologisch melkveebedrijf

BoerBert is een biologische boerderij aan de rand van Woerden. Op het erf heerst een gezellige sfeer en is er altijd wel iets te doen. Maar ook om te genieten van de rust en de Hollandse natuur ben je bij BoerBert aan het juiste adres.

Adres

’s-Gravensloot 14

3471 BM Kamerik

De dieren

BoerBert is een biologisch melkveebedrijf met ruim 250 melkkoeien die de hele zomer buiten gras kunnen eten. Daarnaast heeft BoerBert 30 schapen. Zij zorgen ervoor dat het gras op de dijkjes langs de Grecht de de boerengolfbanen bij Boerderij de Boerinn goed kort gegeten worden. Verder scharrelen er ook nog zo’n 150 kippen in de weilanden op zoek naar zaden en insecten. Zij zorgen ervoor dat er elke morgen verse eieren klaarliggen die uiteraard in de BoerBertShop verkocht worden.

Het bedrijf van BoerBert wordt op een moderne manier gerund met respect voor de omgeving, dier en natuur. Zo werken ze zonder onnodige antibiotica voor de dieren, wekken ze energie op door middel van de zonnepanelen op het dak en doen ze aan natuurbeheer ten behoeve van de weidevogels.

BoerBertShop

In de BoerBertShop worden allerlei producten van eigen, biologische boerderij verkocht. Je bent van harte welkom om de producten te komen proeven, de boerderij met jong en oud te komen bezoeken en te genieten van je aangekochte producten. In de boerderij kan je naast kaas, melk, vlees en eieren ook zelf gebrouwen bier en ijs gemaakt door IJssalon Vorst kopen.

Verblijf bij BoerBert

Een dagje of langer op de boerderij van BoerBert vertoeven? Dat kan! Huur voor een vergadering, lunch of feestje de zaal De Hooiberg voor groepen tot 50 personen. Of verblijf in een van de twee Hooiberghutten die op het erf staan. Je kunt dan meehelpen in het bedrijf en proeven van het leven als boer.

Voor wie gewoon graag meer over de boerderij wil weten organiseert BoerBert tevens groepsexcursies. Je krijgt dan een rondleiding langs alle onderdelen van het bedrijf. Gewoon lekker van de omgeving genieten kan ook door een wandeling te nemen over een van de twee klompenpaden. Een creatieve besteding van tijd kan daarnaast worden gedaan in de MAAKfabriek: maak zelf stoere dingen voor in huis of de tuin tijdens een werkshop!

Daarnaast geeft BoerBert ook een warm welkom aan licht-dementerende ouderen die een dagje op de boerderij wel zien zitten.

Contact

’s-Gravensloot 14
3471 BM Kamerik

boerderij@boerbert.nl
Tel: 06 12 07 91 83

Openingstijden

Vr: 13.00 – 17.00 uur.
Za: 10.00 – 16.00 uur.

Kijk voor meer informatie op www.boerbert.com.