Biologische Tuinderij de Elzenkamp

Biologische Tuinderij de Elzenkamp

In 2008 begon Else Schimmel met Biologische Tuinderij de Elzenkamp. Meer dan 50 verschillende soorten groenten worden er ieder seizoen verbouwd op de tuinderij aan de rand van Voorthuizen. Geheel biologisch, zonder kunstmest en zonder chemische bestrijdingsmiddelen.

Adres

Elzenkamperweg 4

3781 ML Voorthuizen

De Tuinderij

Op de tuinderij van 1,4 hectare verbouwen we ieder seizoen zo’n 50 verschillende soorten groente. De groenten gaan wekelijks direct van het land de groentekratten in van ongeveer 350 abonnees, daarnaast zijn te groenten te koop in onze winkel op de tuinderij en op onze marktkraam op het Eemplein in Amersfoort. Wil je ook genieten van overheerlijke groente die direct vanaf het land op je bord komt? Neem dan ook een groentekrat en geniet wekelijks van de lekkerste groente. Of kom langs op de tuinderij voor de huisverkoop of op het Eemplein in Amersfoort.

 

Werkplek in de buitenlucht

Naast het verbouwen van groenten biedt Else Schimmel bij De Elzenkamp tevens een werkplek aan een ieder die behoefte heeft aan lekker buiten zijn, handen uit de mouwen steken en een zinvolle dagbesteding in een prettige en veilige omgeving. Zonder subsidie en zonder zorgboerderij te zijn komen er per dagdeel een viertal mensen vrijwillig op de tuin om bij te dragen aan het productieproces.

Veldwinkel

Naast de groentekratten wordt er iedere vrijdag en zaterdag bij de tuin groente los verkocht en iedere vrijdag staan we met een marktkraam op het Eemplein in Amersfoort. We verkopen hier wekelijks een breed aanbod aan biologische groente en fruit. Wat we zelf niet hebben kopen we in bij collega tuinders.

Openingstijden Veldwinkel

De veldwinkel is het hele jaar geopend op:
Vrijdag van 11.00 – 17.00
Zaterdag van 9.00 – 13.00

De marktkraam op de Boerenmarkt op het Eemplein:
Vrijdag van 9.00 – 17.00

Meer weten?

Ga dan naar elzenkamp.nl