Biologische markt Den Bosch

Biologische markt Den Bosch

Op de Markt in hartje Den Bosch is elke vrijdag de Biologische Boerenmarkt van 09.00 tot 13.00 uur. Je vindt er kwaliteitsproducten, vers van de boerderij.

Adres

Markt

5211 JX Den Bosch

De markt

De markt bestaat al meer dan 20 jaar. Er staan kramen van lokale producenten met onder andere groente en fruit, brood en banket, kaas en andere zuivelproducten, honing, vis, vlees.

Fleurabeille, een biologische snijbloemen kwekerij, is ook elke vrijdag te vinden op de markt. Op de biologische zorgtuinderij De Es in Haaren worden de snijbloemen geteeld. Wie op zoek is naar een persoonlijk verantwoord boeket, van klassieke roos tot ezelsoor, kan terecht bij Fleurabeille. Ook is Tuinderij De Es te vinden op de markt met hun assortiment aan groenten, fruit, paddenstoelen en meer lekkers.

Naast groenten en fruit kan je op de boerenmarkt ook de heerlijke kazen van Bastiaansen proberen. Ze bieden wel 40 verschillende soorten kazen aan. Kom gerust eens langs om te proeven! Voor heerlijk versgebakken brood en andere lekkernijen staat Le Perron voor je klaar.

Contact

Markt
5211 JX Den Bosch

De marktkooplieden verwelkomen je graag, elke vrijdag van 09:00 tot 13:00 uur op de Markt in Den Bosch. Kom ook en geniet van biologische, verse en eerlijke producten!

Graag in contact komen met een aantal van de aanbieders?