Biologische boerderijwinkel Arkema

Biologische boerderijwinkel Arkema

Biologisch vlees heeft kracht en karakter. En dat herken je wanneer je geniet van biologisch vlees bij de maaltijd. Biologisch vlees heeft van nature een fijne structuur met als resultaat een perfecte smaak en malsheid. De bereidingswijze van biologisch vlees wijkt niet af van wat je gewend bent, behalve dat je het vlees met minder zout en kruiden op smaak kunt brengen. Lekker en smaakvol!

Adres

Korengarst 4

9635 VB Noordbroek

Runderen

Het rundvlees in boerderijwinkel Arkema komt van de stieren van het ras Blonde d’Aquitaine. De eerste acht maanden groeien de kalfjes op aan de zijde van hun moeder. Daarna worden ze gehuisvest in ruime hokken met stro. Door de natuurlijke wijze van opgroeien is het logisch dat je kwaliteit van het vlees verwacht, en dat klopt! Het vlees is van topkwaliteit: eerlijk en gezond!

Varkens

Naast de runderen heeft Arkema ook varkens. De varkens lopen niet op roosters, maar in het stro. Ze kunnen ook naar buiten om lekker te rollen in een modderpoel, of hun brokjes te mixen tot een prakje. Iets wat ze heerlijk vinden!

Biologische boerderijwinkel

De biologische boerderijwinkel is gelegen in Noordbroek, waarbij het vee op een natuurlijke wijze wordt grootgebracht. Wat ooit begon met een koppel Blonde d’Aquitaine runderen, is uitgegroeid tot een heuse biologische boerderijwinkel met een divers assortiment aan producten.

Naast de koeien houden ze zelf ook varkens op de boerderij. Alle dieren groeien op een natuurlijke manier op, dus zonder groeibevorderende stoffen. Ze worden gehuisvest in ruime hokken met veel stro en hebben buiten ook alle ruimte om los te lopen.

Contact

Korengarst 4
9635 VB Noordbroek

info@arkemavlees.nl
Tel: 0598-451206

Openingstijden:

Ma t/m za: 09.00 – 17.00 uur.

Ga voor meer informatie naar www.arkemavlees.nl.