Bioduin – Boerderijwinkel

Bioduin - Boerderijwinkel

Bioduin teelt biologische groente en fruit. De oogst verkoopt Bioduin in de winkel in Koudekerke. Iedere ochtend worden de producten die zijn geoogst de winkel ingebracht. Zo kan je dus altijd verse groenten van het seizoen verwachten bij Bioduin!

Adres

Perduinsweg 3

4371 SC Koudekerke

Lokale en biologische producten

In de winkel van Bioduin kan je kiezen uit veel verschillende soorten producten, waaronder peulvruchten, bonen, bladgroentes, knolgroentes en (zacht)fruit van eigen erf. Maar ook producten van collega bioboeren uit de regio, zoals eieren, aardappels, uien, appels en peren vind je terug bij Bioduin.

Om de biologische producten optimaal te laten groeien zonder chemische meststoffen of chemische bestrijdingsmiddelen, wordt gebruik gemaakt van dierlijke mest en vruchtwisseling. En om het seizoen langer te maken, wordt er gebruik gemaakt¬†¬†van een tunnelkas, ook in de zomer. In die warme maanden komen paprika’s, tomaten en meloenen perfect uit de grond.

Meer dan een winkel

Behalve het oogsten en verkopen van de biologische producten in de winkel, biedt Bioduin nog meer services. Zo kunnen ze producten die niet voorradig zijn in overleg bijbestellen. Ook kan je in de zithoek of op het terras genieten van heerlijke koffie, thee of van een stuk zelfgemaakte taart.

Picknickmanden

Wil jij genieten van een heerlijke picknick op een prachtige locatie in Zeeland? Ook dan zit je bij Bioduin goed. Je hebt keuze uit twee heerlijke picknickmanden vol biologische en seizoensgebonden fruit en groente. Alle producten zijn zoveel mogelijk verpakt in herbruikbare verpakkingen en aan de afwas hoef je ook niet te denken, aangezien je de picknickmand na afloop gewoon weer bij ze kunt inleveren!

Je kunt de picknickmanden bestellen van mei t/m september, van woensdag t/m zaterdag.

Contact

Perduinsweg 3
4371 SC Koudekerke

info@bioduin.nl
Tel: 011-8627562

Openingstijden

Woe: 13.00 – 19.00 uur.
Do t/m za: 09.00 – 15.00 uur.

Ga voor meer informatie naar www.bioduin.nl.